קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 40 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

עוגת שוקולד-הדר עם תפוזים מסוכרים

עוגת שוקולד-הדר עם תפוזים מסוכרים
מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 134 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו תמצית ונילן, קמח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת שמן זית עם תפוזי דם מסוכרים ופיסטוקים קלויים, עוגת זנגביל טרי עם זיגוג הדר מסוכר, ו עוגת שוקולד קלמנטינה עם פרוסות הדר מסוכרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
גריז וקמח 2 (9 אינץ') מחבתות עגולות. תחתיות של מחבתות עם נייר קלף. גריז קל נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
3
ממיסים שוקולד בקערה בטוחה למיקרוגל ב 1 1/2 דקות או עד חלקה, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
לנצח חמאה וסוכרים במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד חובה עד מעורבב היטב (כ 3 דקות).
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
5
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיף שוקולד נמס, פועם רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
7
מנפים יחד קמח, סודה לשתייה ומלח. בהדרגה להוסיף תערובת שוקולד לסירוגין עם שמנת חמוצה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. לנצח במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת. (
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
8
התערובת תהיה עבה.)
9
מערבבים וניל לתוך קפה חם. בהדרגה להוסיף תערובת קפה לבלילה בזרם איטי, יציב, מכה במהירות נמוכה רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
10
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות מוכנות.
11
אופים ב 350 במשך 38 עד 42 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מתלה תיל 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
12
הסר מן המחבתות כדי מתלה חוט, ולתת מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
13
מורחים מילוי גנאש מוקצף בין השכבות, מתפשטים לקצוות העוגה ומתיישרים עם מרית אופסט. לחץ בעדינות על שכבת העוגה העליונה למטה, לחיצה על כמות קטנה של מילוי גנאש בין השכבות, להפיץ מילוי סביב הצדדים של העוגה, מילוי כל פערים בין השכבות.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
14
מורחים ציפוי של שבע דקות מעל וצדדים של עוגה. לסובב ציפוי באמצעות גב של כף, אם תרצה בכך. למעלה עם תפוזים מסוכרים.
מרכיבים שתצטרך
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
15
מקשטים, אם תרצה.