עוטפת הודו עם מיונז קארי-צ'אטני ובוטנים
נסו עוטפת הודו עם מיונז קארי-צ'אטני ובוטנים, עוטפת הודו עם מיונז צ'יפוטלה, ו עוטפת עוף קארי עם נקטרינה צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיונז, צ ' אטני, ואבקת קארי בקערה קטנה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מורחים 2 כפות מיונז קארי-צ 'אטני ברצועה רחבה 2 אינץ' במרכז 1 טורטייה. למעלה עם 1/2 כוס טורקיה, 1/4 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס, 1/2 כפות בוטנים, ו 1/3 כוס סלט כרוב לערבב. מקפלים צדדים של טורטיה על קצות המילוי, ואז לגלגל בסגנון בוריטו, סוגר מילוי לחלוטין. חזור עם שאר החומרים.
חותכים כל לעטוף הודו במחצית באלכסון.
מרכיבים
3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלט כרוב תערובת (עדיף כרוב ירוק ואדום עם גזר) ללא רוטב, מחולק21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.אבקת קארי (רצוי בסגנון Madras)410-inchsטורטיות קמח תרד בקוטר 9 עד 10 אינץ ' או טורטיות קמח רגיל2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טרייה קצוצה, מחולקת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'אטני מנגו2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק6(חוֹרֶף)קצוץ גס קלות בוטנים מלוחים, מחולק283(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)כוסות חתוכות לקוביות בשר הודו מבושל (על, מחולק