עוף איטלקי מתבשל לאט-מרק עדשים נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם עגבניות משומר, קישואים, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: שומרי משקל בשר בקר איטלקי ומרק בישול איטי עדשים, בישול איטי מרק עוף איטלקי, ו בישול איטי עוף איטלקי-מרק פסטה.
הוראות
1
הסר שומן מעוף. ב 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי, מערבבים בצל, קישואים, גזר, עדשים, מרק, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
שום, 2 קצוצים ואחד כתוש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עדשים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
תוסיף עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 5 עד 6 שעות.
4
הסר עוף מתבשל איטי. השתמש 2 מזלגות למשוך עוף לגזרים. להחזיר עוף לבישול איטי. מערבבים פטריות ועגבניות. כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה על 15 דקות יותר או עד מחומם היטב.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות ברון Ricasoli Castello di Brolio קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.