זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכונים דומים: המבורגר עוף הודי עם סלט מלפפון יוגורט, פיצה עם לימון וסלט חמאת בוטנים, ו עוף הכתרה.
הוראות
1
לגרוס את הבשר מהעוף ולהניח בצד. כדי להפוך את הרוטב, לערבב את היוגורט, מיונז, אבקת קארי, chutney וכמה תיבול עם חצי כוסברה. זרוק את זה לתרנגולת.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
2
כדי להפוך את סלט הכרוב, לערבב את הגזרים, כרוב וחרדל זרעים בקערה גדולה עם כוסברה הנותרים, ואז העונה.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
מחממים את הלחם בטוסטר. אפשר 2 לאדם העליון עם חלק סלט הכרוב, ואז תערובת העוף.
נאן עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Pratsch אורגני Gruner Veltliner (1 ליטר). מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.