עוף בקארי עם תפוח מעל ורמיצ'לי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך זנגביל, אבקת קארי, עגבניות שזיפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו ורמיצ'לי עם עגבניות, זיתים וצלפים (vermicelli alla puttanesca), כריך עוף מטוגן ותפוח, ו עוטפת עוף בקארי ותפוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה לא דביקה, מחממים את השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הבצל והטבול, מערבבים מדי פעם, עד שהוא מתחיל להתרכך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
מוסיפים את השום, זנגביל, jalapeo ומבשלים, ערבוב, במשך 1 דקה יותר. מערבבים את אבקת קארי ולאחר מכן את מרק העוף. תביא את הנוזל לרתיחה. מערבבים את העוף בקוביות, לכסות את המחבת, ולהסיר אותו מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
אבקת קארי
עוף שלם
שום
ג ' ינג ' ר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
בואו קיטור העוף במרק החם עד כמעט נעשה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
מרק
5
מוסיפים את התפוח, העגבניות, חלב הקוקוס, המלח והכוסברה, אם משתמשים. מבשלים בעדינות עד הרוטב מתעבה מעט, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קוקוס
עלי וגבעולי כוסברה
עגבנייה
תפוח
רוטב
מלח
6
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את ורמיצ ' לי עד שזה עתה נעשה, על 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מסננים את הפסטה וזורקים עם רוטב קארי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קארי
פסטה
8
המלצת יין: דוגמה זו של מטבח פיוז ' ן (הודי-תאילנדי-איטלקי) משתלבת היטב עם קבנט ריזלינג מאזור מוסל-סאר-רואר בגרמניה. אל תדחה את שאריות הסוכר של היין ... זה רדיד מושלם לטעמי המנה.