עוף-מנגו
עוף-מנגו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 291 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך עור עוף, צ'אטני אפור גדול, כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש במנגו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סקונס מנגו פליאו עם חמאת מנגו כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 27%. נסו קרפי אוכמניות-מנגו, וידוי מס ' 145: יש לי קטע עם ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק-ק, ו כנפי עוף מנגו הבנרו עם מטבל מנגו יוגורט קארי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה מערבבים בעדינות 1 כוס מנגו קצוץ, 2 כפות כוסברה טרייה קצוצה, 3 כוסות (בערך 3/4 ליברות.) עוף מבושל מגורר, עור, 1/2 כוס צ ' אטני אפור גדול, ו 1 כף מיץ ליים.
תערובת כף באופן שווה על רבע קטע מכל אחד מ -8 קרפים ארוזים (9 אינץ'.).
מפזרים באותה מידה 1/2 כוס גבינת פטה מפוררת.
מקפלים קרפים לשניים מעל מילוי, ואז לשניים שוב ליצירת משולש. הגדר משולשים, צד 3 שכבות כלפי מטה, מעט זה מזה ב -2 נון - סטיק או משומנים קלות בתבניות בגודל 10 על 15 אינץ'.
אופים בתנור 400 עד שהמילוי חם במרכז וקצוות הקרפה פריכים, בערך 6 דקות; החלף עמדות מחבת לאחר 3 דקות.
אם רוצים, מקשטים קרפים בפרוסות מנגו ועלי כוסברה.