עוף צידים לבבי של תרזה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1003 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות portobello תינוק, בזיליקום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-45 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . נסו פיקטה עגל או עוף של תרזה, סלט יווני של תרזה, ו אורז פילאף של תרזה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הפנצ ' טה עד שהוא מתחיל להפוך לחום כהה, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
פנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
הסר את חתיכות pancetta מהמחבת עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
מחבת
3
מערבבים את הקמח, תיבול איטלקי, פתיתי פלפל אדומים בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקי
פתיתי פלפל אדום
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
לחץ על הירכיים עוף לתוך תערובת הקמח, הקשה על כל קמח רופף.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוף
קמח לכל מטרה
5
מחממים את הירכיים עוף במחבת עם שמן ו pancetta מטפטף, 8 עד 10 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוף
פנצ ' טה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
להעביר את הירכיים עוף למגש ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוף
7
מבשלים ומערבבים את פלפל ירוק, בצל מתוק, ופטריות פורטובלו באותו מחבת עד הבצל הופך שקוף, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורטובלו
פלפל ירוק
בצל מתוק
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מערבבים את בזיליקום, שום, רסק עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות עם המיץ שלהם, ויין אדום לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
יין אדום
עגבנייה
שום
באזיל!
מיץ
רוטב
9
מביאים את הרוטב לרתיחה, ומחזירים את העוף והפנצ ' טה לרוטב. אם הרוטב אינו מכסה כמעט את חתיכות העוף, מערבבים ביין אדום יבש יותר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
יין אדום יבש
פנצ ' טה
עוף שלם
רוטב
10
להפחית את החום לנמוך, ומבשלים את העוף והרוטב עד הירכיים עוף רך כבר לא ורוד בפנים, 35 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוף
עוף שלם
רוטב
11
אם אתה מעדיף רוטב עבה, להקציף קורנפלור עם מים 1 כף של הרוטב, ומערבבים את התערובת למחבת עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
רוטב
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מקציף
12
כ -15 דקות לפני ההגשה, להביא סיר גדול של מים מלוחים קלות ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
13
מערבבים בריגטוני וחוזרים לרתיחה. הטבח חשף מעל חום בינוני, תוך ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך אבל הוא עדיין מעט מוצק, כ 13 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
פסטה
14
כדי לשרת, להעביר את rigatoni מבושל מגש גדול העליון עם ירכיים עוף.
מרכיבים שתצטרך
מבושל ריגטוני
ירכיים עוף
15
רוטב מצקת בנדיבות על העוף והפסטה, ומפזרים את המנה עם גבינת פרמזן, מלח ופלפל שחור.