קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

עוף צידים לבבי של תרזה

עוף צידים לבבי של תרזה
עוף צידים לבבי של תרזה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1003 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פטריות portobello תינוק, בזיליקום, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-45 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . נסו פיקטה עגל או עוף של תרזה, סלט יווני של תרזה, ו אורז פילאף של תרזה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הפנצ ' טה עד שהוא מתחיל להפוך לחום כהה, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר את חתיכות pancetta מהמחבת עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מחבתמחבת
3
מערבבים את הקמח, תיבול איטלקי, פתיתי פלפל אדומים בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
לחץ על הירכיים עוף לתוך תערובת הקמח, הקשה על כל קמח רופף.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוףירכיים עוף
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
מחממים את הירכיים עוף במחבת עם שמן ו pancetta מטפטף, 8 עד 10 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוףירכיים עוף
פנצ ' טהפנצ ' טה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
להעביר את הירכיים עוף למגש ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוףירכיים עוף
7
מבשלים ומערבבים את פלפל ירוק, בצל מתוק, ופטריות פורטובלו באותו מחבת עד הבצל הופך שקוף, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות פורטובלופטריות פורטובלו
פלפל ירוקפלפל ירוק
בצל מתוקבצל מתוק
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מערבבים את בזיליקום, שום, רסק עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות עם המיץ שלהם, ויין אדום לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
יין אדוםיין אדום
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
באזיל!באזיל!
מיץמיץ
רוטברוטב
9
מביאים את הרוטב לרתיחה, ומחזירים את העוף והפנצ ' טה לרוטב. אם הרוטב אינו מכסה כמעט את חתיכות העוף, מערבבים ביין אדום יבש יותר.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוףחתיכות עוף
יין אדום יבשיין אדום יבש
פנצ ' טהפנצ ' טה
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
10
להפחית את החום לנמוך, ומבשלים את העוף והרוטב עד הירכיים עוף רך כבר לא ורוד בפנים, 35 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוףירכיים עוף
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
11
אם אתה מעדיף רוטב עבה, להקציף קורנפלור עם מים 1 כף של הרוטב, ומערבבים את התערובת למחבת עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מקציףמקציף
12
כ -15 דקות לפני ההגשה, להביא סיר גדול של מים מלוחים קלות ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
13
מערבבים בריגטוני וחוזרים לרתיחה. הטבח חשף מעל חום בינוני, תוך ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך אבל הוא עדיין מעט מוצק, כ 13 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צהוב, קוביות קטנות1 פלפל צהוב, קוביות קטנות
פסטהפסטה
14
כדי לשרת, להעביר את rigatoni מבושל מגש גדול העליון עם ירכיים עוף.
מרכיבים שתצטרך
מבושל ריגטונימבושל ריגטוני
ירכיים עוףירכיים עוף
15
רוטב מצקת בנדיבות על העוף והפסטה, ומפזרים את המנה עם גבינת פרמזן, מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
פלפל שחורפלפל שחור
עוף שלםעוף שלם
פסטהפסטה
רוטברוטב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
16
מגישים כל רוטב נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב

מרכיבים

454(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)פטריות פורטבלו בייבי, פרוספטריות פורטבלו בייבי, פרוס794(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)עגבניות חתוכות לקוביות עם מיץעגבניות חתוכות לקוביות עם מיץ6ירכיים עוף עם עור ועצמותירכיים עוף עם עור ועצמות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין אדום יבש, או יותר לפי הטעםיין אדום יבש, או יותר לפי הטעם6ריבס, קצוץ טרי או קפואבזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ3ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1קטןפלפל ירוק, קצוץפלפל ירוק, קצוץ6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון לפי הטעם113(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)pancetta (בייקון איטלקי), פרוס עבהpancetta (בייקון איטלקי), פרוס עבה6ריבס, קצוץ טרי או קפואגבינת פרמזן טריה גרוסה לפי הטעםגבינת פרמזן טריה גרוסה לפי הטעם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות454(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)חבילת פסטה rigatoniחבילת פסטה rigatoni1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)תיבול עשבי תיבול איטלקי מיובשתיבול עשבי תיבול איטלקי מיובש1קטןבצל מתוק, חתוך לקוביותבצל מתוק, חתוך לקוביות3(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה