המתכון עוף תאילנדי עוטפת יכול לספק את התשוקה האסייתית שלך בערך 21 דקות. מנה עיקרית זו כוללת 427 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם מלפפון, רוטב בוטנים סאטה, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. נסו תאילנדי " עוף " עוטפת, עוף תאילנדי עוטף, ו עוף תאילנדי עוטף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים מחבת גריל על אש גבוהה. משפשפים חזה עוף בשמן ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
2
מוסיפים עוף למחבת, ומנמיכים את האש לבינונית. מבשלים 6 דקות מכל צד (תלוי בעובי הבשר) או עד לבישול.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
3
מוציאים מהתבנית, מניחים לשבת במשך 5 דקות ופורסים באלכסון לחתיכות.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
4
שלב בקערה את פרוסות המלפפון והכוסברה הקצוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1-1/2 אונקיות. ג'ין
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
הרכיבו את העטיפות רגע לפני שאתם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף תמצית וניל שקופה או מים
6
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית, ומחממים טורטיות 15-20 שניות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
7
מורחים 1 כף רוטב סאטה על כל טורטיה. מעל כל אחד פרוסות עוף ו 1/4 מתערובת המלפפונים.
אסיה בתפריט? נסה להתאים עם גוורצטרמינר, שנין בלאן וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את דומיין שלומברגר לה פרינסס אבס גוורצטרמינר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -24 דולר לבקבוק.
דומיין שלומברגר לס פרינסס אבס גוורצטרמינר
כנראה היין המפורסם ביותר של אלזס, הטרמינר הגיע אלינו מצפון איטליה ומתוארך למאה ה -16. ה גוורצטרמינר (ממש חריף או מושק טרמינר) הוא מבחר הטרמינרים הריחניים ביותר ונודע בשם גוורצטרמינר לקראת 1950. צהוב בהיר עם השתקפויות ברורות. ליין יש איכות צעירה. האף הוא אקספרסיבי וחושף דומיננטי פרחוני של ורד, אדמונית. מסוכרים מעט, תופסים את הפרי האקזוטי, ליצ 'י ואחרי אוורור, מגלים תווים של ג' ינג ' ר ורמז למנטול. האף מציג טיפוסיות יפה, ללא פזרנות אבל עם דיוק. ההתפרצות בפה היא בשפע ורך, נמרץ; זה מתפתח על מדיום עם מהירות מרעננת. אותם טעמים של פירות אקזוטיים, זנגביל ופרחים של ורדים שנתפסו באף נמצאים, עם מגע קל של מרירות על הסיום. התאימו למטבח מתובל וטעים כמו מטבח אסייתי/פיוז 'ן, סביצ' ים פרואניים ומזונות עם אלמנטים של תבלינים ופירות כאחד.