פאדג'של האירים יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 133 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים. זה יהיה להיט שלך יום פטריק הקדוש אירוע. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה סביב 3 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם סוכר, מלח, ליקר שמנת אירי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 70 איש התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: לחיים בראוני גלידה אירי צף עם קרמל אירי שרוף + פאדג'חם, פאדג'קרם אירי, ו מדליין עם פאדג'וויסקי אירי.
הוראות
1
משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ 'ומרפדים ב -2 חתיכות נייר קלף באורך של כ -14 אינץ'; אפשר לקצוות הנייר לתלות מעל דפנות התבנית בכמה סנטימטרים.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
2
מערבבים חלב מתאדה, סוכר חום בהיר, סוכר לבן, חמאה לא מלוחה ומלח בסיר כבד על אש בינונית עד שהתערובת יוצרת סירופ סמיך וחלק.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהיר
חלב מתאדה
חמאה ללא מלח
סוכר מגורען
סירופ
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שמדחום ממתקים המוחדר למרכז הסירופ הרותח מבלי לגעת בתחתית התבנית קורא 238 מעלות צלזיוס (112 מעלות צלזיוס), 20 עד 30 דקות. מערבבים לעתים קרובות. טמפרטורת הממתקים תעלה לאט בהתחלה, ואז מהר יותר ככל שהטמפרטורה עולה; צפה בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מחבת
4
מסירים את הסיר מהאש ומערבבים פנימה את ליקר השמנת האירי ותמצית הווניל עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
ליקר קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מגרדים את התערובת לקערת העבודה של מערבל מעמד גדול המצויד במכים; הגדר את המכונה במהירות נמוכה וערבב פנימה סוכר קונדיטורים ב -3 תוספות, מה שמאפשר לסוכר להתמזג לחלוטין לפני הוספת התוספת הבאה. מגרדים את הקערה לעיתים קרובות ומערבבים פאדג ' עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין, כ -2 דקות.