קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות32
ציון בריאות0
מגזין

פאדג'של האירים

פאדג'של האירים
פאדג'של האירים יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 133 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 32 מנות סועדים. זה יהיה להיט שלך יום פטריק הקדוש אירוע. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה סביב 3 שעות ו -45 דקות. אם יש לכם סוכר, מלח, ליקר שמנת אירי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 70 איש התרשמו מהמתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: לחיים בראוני גלידה אירי צף עם קרמל אירי שרוף + פאדג'חם, פאדג'קרם אירי, ו מדליין עם פאדג'וויסקי אירי.

הוראות

1
משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ 'ומרפדים ב -2 חתיכות נייר קלף באורך של כ -14 אינץ'; אפשר לקצוות הנייר לתלות מעל דפנות התבנית בכמה סנטימטרים.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
מערבבים חלב מתאדה, סוכר חום בהיר, סוכר לבן, חמאה לא מלוחה ומלח בסיר כבד על אש בינונית עד שהתערובת יוצרת סירופ סמיך וחלק.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום בהירסוכר חום בהיר
חלב מתאדהחלב מתאדה
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סירופסירופ
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שמדחום ממתקים המוחדר למרכז הסירופ הרותח מבלי לגעת בתחתית התבנית קורא 238 מעלות צלזיוס (112 מעלות צלזיוס), 20 עד 30 דקות. מערבבים לעתים קרובות. טמפרטורת הממתקים תעלה לאט בהתחלה, ואז מהר יותר ככל שהטמפרטורה עולה; צפה בזהירות.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבתמחבת
4
מסירים את הסיר מהאש ומערבבים פנימה את ליקר השמנת האירי ותמצית הווניל עד לאיחוד יסודי.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
ליקר קרםליקר קרם
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מגרדים את התערובת לקערת העבודה של מערבל מעמד גדול המצויד במכים; הגדר את המכונה במהירות נמוכה וערבב פנימה סוכר קונדיטורים ב -3 תוספות, מה שמאפשר לסוכר להתמזג לחלוטין לפני הוספת התוספת הבאה. מגרדים את הקערה לעיתים קרובות ומערבבים פאדג ' עד לקבלת תערובת חלקה לחלוטין, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
פאדג'פאדג'
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
6
מגרדים פאדג ' לתבנית האפייה המוכנה ומניחים על משטח ישר להתקררות והקמה, 3 עד 5 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פאדג'פאדג'
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
השתמש בקצות נייר הקלף כידיות כדי להרים את הפאדג ' מתבנית האפייה לפני שחותכים לקוביות להגשה.
מרכיבים שתצטרך
פאדג'פאדג'
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה