פאי גדול
פאי גדול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 686 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. אם יש לך חלב, ציר בקר, דומדמניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש ב מייס הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה די טוב. נסו סיר חרס-בקר נהדר, שעועית נהדרת, טבילה נהדרת! חוות לונגמדו, עוגיות שוקולד צ'יפס נהדרות מספרו הגדול של דייוויד לבוביץ, ו עוגיות שיבולת שועל גדולות וגדולות ( שהן גדולות וגדולות ) (מתכונים דומים).
הוראות
מרפדים צלחת פאי בגודל 9 אינץ ' במחצית מהמאפה.
מברישים את החלק הפנימי בחלק מחלבון הביצה. עור את חלקי השד ובשר אחר במידת הצורך והרתיח אותם בעדינות במים מומלחים למשך 10 עד 15 דקות.
בקערת ערבוב שלבו את הבקר הטחון, החלב, המלח והפלפל, החלמונים ומחצית מתערובת התבלינים.
מוסיפים את שאר התבלינים לפירות היבשים בקערה אחרת. פורסים את הבשר המבושל.
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
מוסיפים 1 עד 2 כפות מציר הבקר לקמח האורז או לקמח התירס בסיר קטן ומשמנים אותם יחד. מערבבים פנימה את הציר שנותר ומערבבים על אש עדינה עד להסמכה.
מסירים מהאש ומניחים בצד. מכסים את תחתית תבנית המאפה המרופדת במחצית מהתערובת הטחונה. מסדרים את הבשר הפרוס בשכבה מעל החלק העליון. מפזרים מעליו את הפירות המתובלים הקצוצים ומכסים את יתרת הבשר הטחון.
יוצקים את הציר המעובה מעל.
מרדדים את יתרת המאפה לסיבוב ליצירת מכסה לפשטידה.
מברישים את שפת המארז במעט יותר חלבון ביצה ומכסים במכסה. לחץ על הקצוות כדי לאטום, ולעשות חריצי בריחה לאדים. מקשטים בקישוטי המאפה ומזגגים עם החלבון.
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 325 מעלות צלזיוס ואופים במשך 45 עד 50 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים מעט לפני ההגשה. פורסים לחתיכות בודדות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.