קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

פאי גדול

פאי גדול
פאי גדול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון חינם חלב יש 686 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. אם יש לך חלב, ציר בקר, דומדמניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש ב מייס הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 45%. הציון הזה די טוב. נסו סיר חרס-בקר נהדר, שעועית נהדרת, טבילה נהדרת! חוות לונגמדו, עוגיות שוקולד צ'יפס נהדרות מספרו הגדול של דייוויד לבוביץ, ו עוגיות שיבולת שועל גדולות וגדולות ( שהן גדולות וגדולות ) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרפדים צלחת פאי בגודל 9 אינץ ' במחצית מהמאפה.
2
מברישים את החלק הפנימי בחלק מחלבון הביצה. עור את חלקי השד ובשר אחר במידת הצורך והרתיח אותם בעדינות במים מומלחים למשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
1½ כפיות כמון טחון1½ כפיות כמון טחון
3
מסננים ומצננים.
4
בקערת ערבוב שלבו את הבקר הטחון, החלב, המלח והפלפל, החלמונים ומחצית מתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיךציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
זנים של פטריותזנים של פטריות
SuetSuet
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
5
מוסיפים את שאר התבלינים לפירות היבשים בקערה אחרת. פורסים את הבשר המבושל.
מרכיבים שתצטרך
פירות יבשיםפירות יבשים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1½ כפיות כמון טחון1½ כפיות כמון טחון
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
6
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
7
מוסיפים 1 עד 2 כפות מציר הבקר לקמח האורז או לקמח התירס בסיר קטן ומשמנים אותם יחד. מערבבים פנימה את הציר שנותר ומערבבים על אש עדינה עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
קמח תירסקמח תירס
קמח אורזקמח אורז
עוגיות פרוסות סוכר ורודותעוגיות פרוסות סוכר ורודות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מסירים מהאש ומניחים בצד. מכסים את תחתית תבנית המאפה המרופדת במחצית מהתערובת הטחונה. מסדרים את הבשר הפרוס בשכבה מעל החלק העליון. מפזרים מעליו את הפירות המתובלים הקצוצים ומכסים את יתרת הבשר הטחון.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
1½ כפיות כמון טחון1½ כפיות כמון טחון
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
9
יוצקים את הציר המעובה מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
10
מרדדים את יתרת המאפה לסיבוב ליצירת מכסה לפשטידה.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
מברישים את שפת המארז במעט יותר חלבון ביצה ומכסים במכסה. לחץ על הקצוות כדי לאטום, ולעשות חריצי בריחה לאדים. מקשטים בקישוטי המאפה ומזגגים עם החלבון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
12
אופים במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 325 מעלות צלזיוס ואופים במשך 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
13
מוציאים מהתנור ומצננים מעט לפני ההגשה. פורסים לחתיכות בודדות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1