קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות45
מגזין

פאי הרועים

פאי הרועים
המתכון פאי הרועים יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 1 שעה ו 50 דקות. מנה עיקרית זו כוללת 767 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.24 דולר למנה. גשו לסופר וקנו גזר, פלפל, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. נסו פאי רועה פליאו, פאי רועים הודו קרמי (המכונה גם שאריות חג ההודיה פאי רועים!), ו פאי באטרפינגר (מתכונים דומים).

הוראות

1
משמנים 3 ליטר 2 עד 3 אינץ ' עמוק צלחת גרטן או קדרה עם 1 כפית חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
2
במחבת גדולה מחממים 1 כף מהחמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הבצל ומקפיצים, תוך ערבוב תדיר, עד להזהבה, בערך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את השום ואת טימין ומבשלים במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
מוסיפים את הבשר, שוברים אותו בכף עץ ומבשלים עד שהבשר מאבד את צבעו האדום, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
מוסיפים את 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, רסק עגבניות ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת עלה הדפנה ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
8
הסר את עלה הדפנה וכף את עודפי השומן במידת הצורך. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
9
מחממים את יתרת 1 כף החמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה ומקפיצים את הפטריות עד להזהבה, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מורחים את תערובת הבשר על תחתית הקדרה, מעליהם את הפטריות, ואז את הגזר והלפת. מקציפים את הביצה לתפוחי האדמה ומורחים אותם לחלוטין על הירקות לסיום הפשטידה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לפתלפת
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
אופים 30 עד 40 דקות, עד שהם מחוממים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
אם רוצים, מפזרים מעל את הגבינה וצולים את הפשטידה מתחת לצלייה שחוממה מראש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
14
מגישים מיד.
15
שים את הירקות במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
16
מוסיפים מספיק מים כדי שיגיעו באמצע הדרך למעלה עם החמאה והסוכר. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מכוונים את האש לשמירה על רתיחה. מכסים את הירקות בסיבוב נייר קלף גדול מספיק בכדי להתאים לקוטר הפנימי של התבנית, או עם מכסה פתוח. מבשלים את הירקות עד שהם רכים, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
17
הסר את המכסה והעלה את החום לגובה. זורקים את הירקות לעיתים קרובות לתבנית, כאשר הנוזל מתאדה לזיגוג חלק ומבריק. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.פלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הצורךפלפל שחור טחון טרי, בתוספת יותר לפי הצורך6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות מרוסקות משומרעגבניות מרוסקות משומר340(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)גזר, לחתוך לחתיכות 1 אינץגזר, לחתוך לחתיכות 1 אינץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'דר בית חווה מגורד (לא חובה)צ'דר בית חווה מגורד (לא חובה)227(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)פטריות כפתור או קרמיני, גזוזות ורבעיותפטריות כפתור או קרמיני, גזוזות ורבעיות1גדול2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם3(חוֹרֶף)עלי פטרוזיליה שטוחים טחוניםעלי פטרוזיליה שטוחים טחונים21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.עלי טימין טריים קצוציםעלי טימין טריים קצוצים2ציפורן גדולהשום, טחוןשום, טחון907(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)טלה טחוןטלה טחון11 קילו קישואים,מלח כשר, ועוד לפי הצורךמלח כשר, ועוד לפי הצורך11 קילו קישואים,מלח כשר ועודמלח כשר ועוד6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ907(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)תפוחי אדמה russet (כ 4 בינוני), קלופים לחתוך לחתיכות 1 אינץתפוחי אדמה russet (כ 4 בינוני), קלופים לחתוך לחתיכות 1 אינץ11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה340(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)לפת, לחתוך לחתיכות 1 אינץלפת, לחתוך לחתיכות 1 אינץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח11 קילו קישואים,חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת