המתכון פאי הרועים יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 1 שעה ו 50 דקות. מנה עיקרית זו כוללת 767 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 3 מנות.24 דולר למנה. גשו לסופר וקנו גזר, פלפל, ביצה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. נסו פאי רועה פליאו, פאי רועים הודו קרמי (המכונה גם שאריות חג ההודיה פאי רועים!), ו פאי באטרפינגר (מתכונים דומים).
הוראות
1
משמנים 3 ליטר 2 עד 3 אינץ ' עמוק צלחת גרטן או קדרה עם 1 כפית חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
2
במחבת גדולה מחממים 1 כף מהחמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוסיפים את הבצל ומקפיצים, תוך ערבוב תדיר, עד להזהבה, בערך 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את השום ואת טימין ומבשלים במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום
5
מוסיפים את הבשר, שוברים אותו בכף עץ ומבשלים עד שהבשר מאבד את צבעו האדום, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
מוסיפים את 1 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, רסק עגבניות ומבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת עלה הדפנה ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
8
הסר את עלה הדפנה וכף את עודפי השומן במידת הצורך. מערבבים פנימה את הפטרוזיליה ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
9
מחממים את יתרת 1 כף החמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה ומקפיצים את הפטריות עד להזהבה, כ -5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מורחים את תערובת הבשר על תחתית הקדרה, מעליהם את הפטריות, ואז את הגזר והלפת. מקציפים את הביצה לתפוחי האדמה ומורחים אותם לחלוטין על הירקות לסיום הפשטידה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
לפת
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
12
אופים 30 עד 40 דקות, עד שהם מחוממים.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
13
אם רוצים, מפזרים מעל את הגבינה וצולים את הפשטידה מתחת לצלייה שחוממה מראש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
14
מגישים מיד.
15
שים את הירקות במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
16
מוסיפים מספיק מים כדי שיגיעו באמצע הדרך למעלה עם החמאה והסוכר. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מכוונים את האש לשמירה על רתיחה. מכסים את הירקות בסיבוב נייר קלף גדול מספיק בכדי להתאים לקוטר הפנימי של התבנית, או עם מכסה פתוח. מבשלים את הירקות עד שהם רכים, בערך 8 עד 10 דקות.