פאי הרועים
פאי הרועים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.6 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 18 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 524 קלוריות. מתכון זה מן האוכלרשת יש 22 אוהדים. גשו לסופר וקנו תירס ניבלט, מלח ופלפל, רוטב עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב שמנת חמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי תפוחים שמנת חמוצה כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. נסו פאי רועה פליאו, פאי רועים הודו קרמי (המכונה גם שאריות חג ההודיה פאי רועים!), ו פאי באטרפינגר (מתכונים דומים).
הוראות
מטגנים בצל ב -2 כפות חמאה.
מוסיפים בשר בקר טחון. לאחר שחום הבשר מוסיפים רוטב עגבניות;
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם.
שכבה: לקלף ופורסים תפוחי אדמה 1/4-אינץ עבה. מבשלים במים רותחים כ-15 דקות או עד שהם רכים במזלג. מקציפים תפוחי אדמה במיקסר חשמלי; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה בינונית. אל תכה אותם יתר על המידה; כמה גושים נחמדים.
מוסיפים 1/2 כוס חלב מחומם, 1/2 כוס חמאה ושמנת חמוצה. מלח ופלפל, לפי הטעם. מקציפים עד לקבלת תערובת. התאם את העובי על ידי הוספת חלב נוסף, אם תרצה בכך.
שלב תערובת ביסקוויטים ו 1 כוס חלב. התערובת צריכה להיות דקה יותר מתערובת הביסקוויטים הרגילה אך לא נוזלית.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ריססו מחבת בגודל 9 על 9 על 2 אינץ', או כל תבשיל קדירה דומה.
שכב חצי דרך עם הפירה. לאחר מכן, מורחים שכבה של ירקות מעורבים או תירס ניבלט על גבי תפוחי אדמה. לאחר מכן להוסיף שכבה של בשר.
יוצקים תערובת ביסקוויטים על בשר. ממיסים 4 כפות חמאה ומזלפים מעל.
אופים כ-35 עד 45 דקות עד שהחלק העליון מזהיב.