פאי מייפל פקאן יכול להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 445 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. זה מושלם עבור חג ההודיה. אם יש לכם סירופ מייפל, חצאי פקאן, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, מייפל פקאן בלונדיניות עם רוטב חמאת מייפל, ו מייפל ופאי פקאן קלוי עם קצפת מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
2
בקערה בינונית, לערבב קמח 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
3
חותכים 1/3 כוס בתוספת 1 כף קיצור, באמצעות בלנדר מאפה או crisscrossing 2 סכינים, עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סחלבים ואמנונים אכילים ועלי נענע טריים, לא חובה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מפזרים בתערובת טעם מייפל קר, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט מנקה את הצד של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
5
לאסוף בצק לכדור; צורה לתוך עגול שטוח על משטח מקומח קלות. עם מערוך מקורנן, רול 2 אינץ ' גדול יותר מאשר צלחת פאי 9 אינץ הפוך. להקל על מאפה לתוך צלחת עוגה, לחיצה בחוזקה על החלק התחתון ועל הצד. לקצץ קצה תלוי של מאפה 1 אינץ ' מן שולי הצלחת. מקפלים ומגלגלים מאפה מתחת, אפילו עם צלחת; חליל.
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.