פאי רועה טלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . גשו לסופר וקנו שמנת, יין, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש לבנדר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אסף: פטל, היביסקוס, לבנדר וסורבה ורדים כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה די טוב. נסו פאי רועה פליאו, פאי רועה טלה, ו פאי רועים מנטה וכבש (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכנת תפוחי האדמה: הניחו סיר גדול מלא במים קרים על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
הוסף מספיק מלח למים כדי שיהיה להם טעם כמו האוקיאנוס.
מרכיבים שתצטרך
מים
מלח
3
מוסיפים את תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה. מבשלים עד שתוכלו להחליק סכין דרך אחת מחתיכות תפוחי האדמה ללא כל כוח, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
סכין
1
יוצקים את תפוחי האדמה למסננת גדולה ומנערים כדי לוודא שכל המים בחוץ.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
2
תנו למסננת לשבת בכיור במשך 3 עד 4 דקות כדי לאדות את תפוחי האדמה יבשים. אם אתה הבעלים של מכונת תפוחי אדמה או טחנת מזון, דחף את תפוחי האדמה. לחלופין, אתה יכול לדחוף את תפוחי האדמה דרך מסננת דקה עם גב של רמקין או מצקת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמה
מסננת
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקת
מסננת
1
החזירו את תפוחי האדמה לסיר שבישלתם בו. מערבבים את החמאה המרוככת לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים את השמנת, הביצה ושמן הזית ומערבבים בעזרת מרית גומי עד שמחית תפוחי האדמה חלקה כמשי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
תפוח אדמה
קרם
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מרית
3
השחמת הבשר: הניחו מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
יוצקים את השמן, ולאחר מכן מוסיפים את הטלה הקרקע. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהטלה משחים היטב.
מרכיבים שתצטרך
טלה טחון
כבש
שמן בישול
5
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
1
מוסיפים את הבצל למחבת שבה בישלתם את הטלה, יחד עם השום. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהבצל רך ושקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
כבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הפלפל, הפטריות והגזר ומבשלים עד שהגזר מתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
גזר
פלפל
3
מוסיפים את הלבנדר והרוזמרין ומבשלים עד שהם משחררים את ניחוחם, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לבנדר טרי
רוזמרין
4
מוסיפים את הבשר בחזרה לתערובת הירקות ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ירק
בשר
1
יוצקים את היין האדום. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהיין צמצם בחצי מנפחו.
מרכיבים שתצטרך
יין
2
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
3
מערבבים את עמילן התירס והמים ומערבבים עד לקבלת עיסה סמיכה. לאחר שציר העוף התבשל לרגע, יוצקים פנימה את השפלה ומערבבים היטב את התערובת. זה יעבה את הנוזל לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
עמילן תירס
רוטב
מים
4
מסיים את פאי הרועים: מדליקים את התנור לצלייה.
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
מעבירים את תערובת הבשר והירקות לתבנית פאי גדולה. למעלה עם מחית תפוחי האדמה. מבשלים מתחת לפטם עד שתפוחי האדמה הפכו לחום זהוב כהה, כ -10 דקות.