קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות18
מגזין

פאי רועה טלה

פאי רועה טלה
פאי רועה טלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . גשו לסופר וקנו שמנת, יין, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש לבנדר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אסף: פטל, היביסקוס, לבנדר וסורבה ורדים כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה די טוב. נסו פאי רועה פליאו, פאי רועה טלה, ו פאי רועים מנטה וכבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכנת תפוחי האדמה: הניחו סיר גדול מלא במים קרים על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
הוסף מספיק מלח למים כדי שיהיה להם טעם כמו האוקיאנוס.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
מלחמלח
3
מוסיפים את תפוחי האדמה. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה. מבשלים עד שתוכלו להחליק סכין דרך אחת מחתיכות תפוחי האדמה ללא כל כוח, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
1
יוצקים את תפוחי האדמה למסננת גדולה ומנערים כדי לוודא שכל המים בחוץ.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
2
תנו למסננת לשבת בכיור במשך 3 עד 4 דקות כדי לאדות את תפוחי האדמה יבשים. אם אתה הבעלים של מכונת תפוחי אדמה או טחנת מזון, דחף את תפוחי האדמה. לחלופין, אתה יכול לדחוף את תפוחי האדמה דרך מסננת דקה עם גב של רמקין או מצקת.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
מסננתמסננת
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
מסננתמסננת
1
החזירו את תפוחי האדמה לסיר שבישלתם בו. מערבבים את החמאה המרוככת לתפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את השמנת, הביצה ושמן הזית ומערבבים בעזרת מרית גומי עד שמחית תפוחי האדמה חלקה כמשי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
תפוח אדמהתפוח אדמה
קרםקרם
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
3
השחמת הבשר: הניחו מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
יוצקים את השמן, ולאחר מכן מוסיפים את הטלה הקרקע. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהטלה משחים היטב.
מרכיבים שתצטרך
טלה טחוןטלה טחון
כבשכבש
שמן בישולשמן בישול
5
מוציאים מהתבנית ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
1
מוסיפים את הבצל למחבת שבה בישלתם את הטלה, יחד עם השום. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהבצל רך ושקוף, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הפלפל, הפטריות והגזר ומבשלים עד שהגזר מתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
גזרגזר
פלפלפלפל
3
מוסיפים את הלבנדר והרוזמרין ומבשלים עד שהם משחררים את ניחוחם, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
לבנדר טרילבנדר טרי
רוזמריןרוזמרין
4
מוסיפים את הבשר בחזרה לתערובת הירקות ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
בשרבשר
1
יוצקים את היין האדום. מבשלים תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שהיין צמצם בחצי מנפחו.
מרכיבים שתצטרך
ייןיין
2
מוסיפים את ציר העוף ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
3
מערבבים את עמילן התירס והמים ומערבבים עד לקבלת עיסה סמיכה. לאחר שציר העוף התבשל לרגע, יוצקים פנימה את השפלה ומערבבים היטב את התערובת. זה יעבה את הנוזל לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
עמילן תירסעמילן תירס
רוטברוטב
מיםמים
4
מסיים את פאי הרועים: מדליקים את התנור לצלייה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מעבירים את תערובת הבשר והירקות לתבנית פאי גדולה. למעלה עם מחית תפוחי האדמה. מבשלים מתחת לפטם עד שתפוחי האדמה הפכו לחום זהוב כהה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
תפוח אדמהתפוח אדמה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
טופס פאיטופס פאי
6
מגישים מיד.

מרכיבים

2(חוֹרֶף)חמאה, מרוכךחמאה, מרוכך4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטריות כפתור, לרבעיםפטריות כפתור, לרבעים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר, קלופים וקצוציםגזר, קלופים וקצוצים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן2(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.רוזמרין מיובשרוזמרין מיובש12 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם4שיני שום, קלופים ופרוסים דקשיני שום, קלופים ופרוסים דק680(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)טלה טחוןטלה טחון11 קילו קישואים,לבנדר יבשלבנדר יבש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1largesפלפל אדום, קצוץפלפל אדום, קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה2(חוֹרֶף)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קלופים וקצוציםבצל צהוב, קלופים וקצוצים61 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרתפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים וקצוציםתפוחי אדמה זהב יוקון, קלופים וקצוצים