פאי ריבס התות של באפאלוצ'ף עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 258 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. אם יש לכם קינמון טחון, תותים, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת יוגורט ריבס תות עם רוטב רום ריבס תות, וידוי # 66: אני רק ניסיתי ריבס ... ריבס תות מתפורר, ו פאי ריבס תות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מרדדים מחצית מאפה קרום הפאי לעיגול בקוטר של כ -11 אינץ', ומתאימים את הקרום לכלי פאי בגודל 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגות
קרום
גלול
ציוד שתשתמש בו
טופס פאי
3
מניחים את צלחת הפאי על תבנית עם מסגרת.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
טופס פאי
4
מקציפים בקערה 1/2 כוס סוכר, 1/2 כוס קמח ו -1 כפית קינמון. בעזרת חותך מאפה קוצצים פנימה את החמאה עד שהציפוי דומה לפירורים; הניחו את התוספת בצד.
מרכיבים שתצטרך
קינמון
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפים
מקציף
קערה
5
בקערה אחרת מערבבים יחד את התותים, הריבס, 1 1/3 כוס סוכר, ג ' ינג ' ר מגובש, 1/4 כוס קמח, אגוז מוסקט, 1/4 כפית קינמון ומלח עד לאיחוד יסודי; מקציפים פנימה את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
זנגביל מסוכר
תותים
קינמון
ריבס
מוסקט
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מרדדים את שארית המאפה לעיגול בגודל 11 אינץ', וחותכים את הקרום לרצועות ברוחב 1/2 אינץ'. כף את מילוי התות-ריבס לקרום התחתון, ופזר את ציפוי הפירור באופן שווה על כל המלית. הרטיבו את שפת הקרום התחתון המלא במעט מים, והניחו את שתי הרצועות הארוכות ביותר בצלב באמצע הפשטידה. עבודה מן הארוך הבא עד רצועות הקצר ביותר, רצועות אופקיות ואנכיות חלופיות, אריגה את הרצועות כמו שאתה הולך. לחץ על רצועות הסריג כלפי מטה על קצה הקרום התחתון כדי לאטום, וקצץ את רצועות הקרום העליונות בצורה מסודרת. לחץ על קצוות הקרום בעזרת מזלג טבול במעט קמח ליצירת קצה מכווץ.
מרכיבים שתצטרך
תותים
ריבס
קרום
קמח לכל מטרה
מים
גלול
7
אופים בתנור שחומם מראש למשך 10 דקות, ואז מנמיכים את האש ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) עד שהפשטידה מבעבעת, וציפוי הקרום והפירור משחימים קלות, 45 עד 50 דקות נוספות. עוגה מגניב לפחות 1 שעה לפני ההגשה.