קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

פאן צרוב בס ים צ'יליאני עם גריסי פטריות בר ותרד טרי

פאן צרוב בס ים צ'יליאני עם גריסי פטריות בר ותרד טרי
פאן צרוב בס ים צ'יליאני עם גריסים פטריות בר ותרד טרי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 65% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 53 גרם חלבון, 46 גרם שומן, ובסך הכל של 935 קלוריות. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם שמנת כבדה, חמאה, שמן קנולן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטרי דיאטה. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל דרומי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 91%. נסו בס ים צ'יליאני צרוב עם תפוחי אדמה ורוטב עשבי תיבול, בס פסים פראי צרוב עם מרווה עגבניות " פונדו, ו סטייקי טונה צרובים במחבת עם רוטב תרד עגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את בס הים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
SeabassSeabass
2
במחבת מטגן גדולה על אש בינונית, מוסיפים את שמן הקנולה ומחממים את השמן לעשן קל.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
3
מוסיפים 1 גבעול טימין טרי לתבנית המטגנת וצורבים את צד עור הבס כלפי מטה למשך 3/4 מזמן הבישול כ -7 דקות. זה ייתן את הדג עור פריך יפה צבע זהוב.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
SeabassSeabass
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
4
בעוד הדג מבשל להתחיל את גריסים. בסיר של 2 ליטר מוסיפים 2 כפות חמאה ו -1 ענף טימין טרי. כשהחמאה מתחילה להשחים מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד להזהבה. בעזרת כף עץ מערבבים פנימה את הגריסים, מוסיפים את ציר העוף ומצמצמים לרתיחה. כאשר גריסים מתחילים לעבות לסיים עם שמנת כבדה 1 כף חמאה. מתבלים במלח ופלפל, כשהם מוכנים להגשה, מסירים את ענף הטימין. שמור על גריסים חמים בטמפרטורה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
בזהירות להפוך את הדג מעל, כדי לסיים את הצד השני.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
הסר את בס הים והחזק במקום חמים.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
7
באותה מחבת מטגן, באותה טמפרטורה, מוסיפים את התרד. זה יהיה לנבול במהירות. מסיימים את התרד עם יתרת החמאה המלאה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
8
להצגה מגישים מנה זו בקערת מרק גדולה. בעזרת מצקת, לגרוף כמות קטנה של גריסים לתוך החלק התחתון של כל קערה.
מרכיבים שתצטרך
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
9
שכבו כמות קטנה של תרד על הגריסים וסיימו עם בס הים.
מרכיבים שתצטרך
SeabassSeabass
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
10
מקשטים עם טימין טרי.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

סיבס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל-אפאן כעס פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפאן כעס פינו גריגיו
סנט מייקל-אפאן כעס פינו גריגיו
תלוי בקרקע ובמיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט עד לגידולים עליונים מוחלטים. הכרמים החמים וחשופים לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ הגיר הדשנה שלהם, הם דוגמה לספר לימוד. הכעס אלטו אדיג ' ה פינו גריגיו יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק משתלב היטב עם מרק דגים ודגים, חזה עופות גיני או פילה עגל.