פאן צרוב בס ים צ'יליאני עם גריסי פטריות בר ותרד טרי
פאן צרוב בס ים צ'יליאני עם גריסים פטריות בר ותרד טרי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 65% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 53 גרם חלבון, 46 גרם שומן, ובסך הכל של 935 קלוריות. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם שמנת כבדה, חמאה, שמן קנולן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטרי דיאטה. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל דרומי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף נהדר של 91%. נסו בס ים צ'יליאני צרוב עם תפוחי אדמה ורוטב עשבי תיבול, בס פסים פראי צרוב עם מרווה עגבניות " פונדו, ו סטייקי טונה צרובים במחבת עם רוטב תרד עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
מתבלים את בס הים במלח ופלפל.
במחבת מטגן גדולה על אש בינונית, מוסיפים את שמן הקנולה ומחממים את השמן לעשן קל.
מוסיפים 1 גבעול טימין טרי לתבנית המטגנת וצורבים את צד עור הבס כלפי מטה למשך 3/4 מזמן הבישול כ -7 דקות. זה ייתן את הדג עור פריך יפה צבע זהוב.
בעוד הדג מבשל להתחיל את גריסים. בסיר של 2 ליטר מוסיפים 2 כפות חמאה ו -1 ענף טימין טרי. כשהחמאה מתחילה להשחים מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד להזהבה. בעזרת כף עץ מערבבים פנימה את הגריסים, מוסיפים את ציר העוף ומצמצמים לרתיחה. כאשר גריסים מתחילים לעבות לסיים עם שמנת כבדה 1 כף חמאה. מתבלים במלח ופלפל, כשהם מוכנים להגשה, מסירים את ענף הטימין. שמור על גריסים חמים בטמפרטורה נמוכה.
בזהירות להפוך את הדג מעל, כדי לסיים את הצד השני.
הסר את בס הים והחזק במקום חמים.
באותה מחבת מטגן, באותה טמפרטורה, מוסיפים את התרד. זה יהיה לנבול במהירות. מסיימים את התרד עם יתרת החמאה המלאה ומתבלים במלח ופלפל.
להצגה מגישים מנה זו בקערת מרק גדולה. בעזרת מצקת, לגרוף כמות קטנה של גריסים לתוך החלק התחתון של כל קערה.
שכבו כמות קטנה של תרד על הגריסים וסיימו עם בס הים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
סיבס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל-אפאן כעס פינו גריגיו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפאן כעס פינו גריגיו
תלוי בקרקע ובמיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט עד לגידולים עליונים מוחלטים. הכרמים החמים וחשופים לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ הגיר הדשנה שלהם, הם דוגמה לספר לימוד. הכעס אלטו אדיג ' ה פינו גריגיו יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק משתלב היטב עם מרק דגים ודגים, חזה עופות גיני או פילה עגל.