פגיאנו אלה קונטדינה: פסיון, סגנון חקלאי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו את פגיאנו אלה קונטדינה: פסיון, סגנון חקלאי. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, חלב חינם, יש בו בסה"כ : 151 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.2 דולר למנה. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, שומן בחזרה, ציר עוף מצקת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו עוף כמו שאשת האיכר תכין: פולו אלה קונטדינה, איך לבשל פסיון: פסיון צלוי בחמאה עם שמנת ובורבון, ו תבשיל דלעת בסגנון ארגנטינאי עם גבינת איכרים (מתכונים דומים).
הוראות
מרבעים את הציפורים ומתבלים במלח ופלפל. במחבת בגודל 14 עד 16 אינץ ' מחממים את הלרדו על אש גבוהה. צורבים את העופות מכל הצדדים, ואז מוציאים לצלחת ושומרים.
מוסיפים את הבצל, המרווה, עלי הדפנה, השום והרוזמרין ומבשלים על אש גבוהה 5 דקות.
מוסיפים את הציר והעגבניות, מביאים לרתיחה ומחזירים את העופות לתבנית, כל חתיכה עטופה בפנקטה (מאובטחים בעזרת קיסם במידת הצורך). מנמיכים לרתיחה ומבשלים, ללא כיסוי, 30 דקות, או עד שמיצים זורמים מחתיכת הציפור.
מוציאים חתיכות ציפורים לפלטת הגשה, בודקים רוטב לתיבול, מערבבים פנימה פטרוזיליה וכף מעל חתיכות.