המתכון פודינג לחם בצל צרפתי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 22 גרם חלבון, 56 גרם שומן, ובסך הכל של 649 קלוריות. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו שרי, שמנת כבדה, חמאה מובהרת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו מרק בצל צרפתי עם קרוטונים פודינג לחם בייגל, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם ויניגרט דיז'ון, ו בצל לחם צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טרי
2
במחבת גדולה הקפיצו את הבצל, הסוכר וכפית המלח 1 בחמאה המובהרת על אש בינונית-גבוהה; מערבבים כל הזמן כדי למנוע צריבה. מבשלים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקת
20 פרוסות זוקיני דקות
(U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
3
מוסיפים שרי ומערבבים להרמת כל בצל מקורמל בתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמל
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
4
מסירים מהאש ומניחים בצד.
5
מורחים את חתיכות הלחם באופן שווה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
אחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
6
מכניסים לתנור לכ -5 עד 8 דקות לייבוש הלחם מעט אך לא להוספת צבע. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טרי
7
מקציפים יחד את הביצים, השמנת, החרדל, הטימין, המלח הנותר והפלפל. משרים את הלחם בתערובת הביצים למשך 5 דקות.
בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות את הברון דה שארטרון בורדו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
הברון דה שארטרון בורדו
אדום בוהק יפה, עם זוהר של יין צעיר. האף מלא בפירות טריים, דובדבנים ותווים של צמחייה. על החיך, יין זה יש איזון ועדינות. יין אלגנטי, בעל מבנה טאני דיסקרטי, התקף נקי ופה ארוך וארומטי.תערובת: 60% מרלו, 40% קברנה סוביניון