קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

פודינג לחם בצל צרפתי

פודינג לחם בצל צרפתי
המתכון פודינג לחם בצל צרפתי יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 22 גרם חלבון, 56 גרם שומן, ובסך הכל של 649 קלוריות. מתכון זה משמש 6. גשו לסופר וקנו שרי, שמנת כבדה, חמאה מובהרת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו מרק בצל צרפתי עם קרוטונים פודינג לחם בייגל, מרק בצל צרפתי עקף פיצות לחם צרפתי וסלט עם ויניגרט דיז'ון, ו בצל לחם צרפתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
2
במחבת גדולה הקפיצו את הבצל, הסוכר וכפית המלח 1 בחמאה המובהרת על אש בינונית-גבוהה; מערבבים כל הזמן כדי למנוע צריבה. מבשלים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקתחמאה מזוקקת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(U-12) שרימפס(U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
3
מוסיפים שרי ומערבבים להרמת כל בצל מקורמל בתחתית התבנית.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
4
מסירים מהאש ומניחים בצד.
5
מורחים את חתיכות הלחם באופן שווה על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
6
מכניסים לתנור לכ -5 עד 8 דקות לייבוש הלחם מעט אך לא להוספת צבע. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
7
מקציפים יחד את הביצים, השמנת, החרדל, הטימין, המלח הנותר והפלפל. משרים את הלחם בתערובת הביצים למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
אחוז שומןאחוז שומן
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
בכלי קדירה שכבו את הלחם עם הבצל והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
אחוז שומןאחוז שומן
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
9
יוצקים את תערובת הביצים הנותרת מעל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
אופים במשך 35 דקות או עד תערובת הביצים מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

בורדו, שמפניה ובורדו לבן הם הבחירות המובילות שלי לצרפתית. יין צרפתי מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אך לעיתים רחוקות אתה משתבש בשמפניה. אם הארוחה שלכם דורשת יין לבן, תוכלו לנסות גם בורדו לבן. לקבלת אדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות את הברון דה שארטרון בורדו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -13 דולר לבקבוק.
הברון דה שארטרון בורדו
הברון דה שארטרון בורדו
אדום בוהק יפה, עם זוהר של יין צעיר. האף מלא בפירות טריים, דובדבנים ותווים של צמחייה. על החיך, יין זה יש איזון ועדינות. יין אלגנטי, בעל מבנה טאני דיסקרטי, התקף נקי ופה ארוך וארומטי.תערובת: 60% מרלו, 40% קברנה סוביניון