פולנטה אפויה עם פטריות דורשת בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה עיקרית זו כוללת 408 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פונטינה, מים, מרווה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים כף ציון של 40%. נסו פולנטה אפויה עם פטריות וגורגונזולה, עוף מטוגן עם פטריות ופולנטה אפויה בתנור, ו מדגליוני די פולנטן א פרושוטו אל פורנו-מדליוני פולנטה אפויים עם חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל -35
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
בסיר בינוני, להביא את המים 1 כפית מלח לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את קמח התירס בזרם איטי, תוך הקצפה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מקציפים 1 כף מהשמן ו 1/4 כפית המרווה. מנמיכים את האש ומבשלים, תוך ערבוב תדיר בעזרת כף עץ, עד לסמיכות מאוד, כ -20 דקות. מערבבים פנימה 3 כפות מהפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 ענף רוזמרין
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
בינתיים, חמאה תבנית אפייה בגודל 8 על 12 אינץ'. במחבת גדולה ממיסים 1 כף מהחמאה עם 1 כף מהשמן על אש גבוהה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
מוסיפים מחצית מהפטריות, 1/4 כפית כל אחת מהמלח והמרווה, ו 1/8 כפית מהפלפל. מבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהפטריות מזהיבות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
8 (U-12) שרימפס
1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
7
הסר. חזור על הפעולה עם הפטריות שנותרו, 1 כף כל חמאה ושמן, 1/4 כפית כל מלח ומרווה, ו 1/8 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
8 (U-12) שרימפס
1/2 ענף רוזמרין
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
8
יוצקים מחצית מהפולנטה לתבנית האפייה ומורחים בשכבה אחידה. למעלה עם חצי פטריות, ואחריו חצי פונטינה ו 2 כפות של פרמזן. חזור על הפעולה עם שאר הפולנטה, הפטריות, הפונטינה והפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
רוטב עגבניות Hunt's®
גבינת פונטינה
פולנטה
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
אופים עד שהגבינה מבעבעת, בערך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
10
המלצת יין: בניגוד לגבינה כאן, חפשו יין עם חומציות טובה וטעמי פרי מסומנים היטב. הטעמים האדומים-ברייים הארציים והחמיצות המרעננת של בורגון רוז', היין האדום הבסיסי של בורגונדי, יהיו מושלמים.