קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות3
מגזין

פופס עוגת פודינג לחג המולד

פופס עוגת פודינג לחג המולד
אם יש לכם שוקולד, שוקולד, גרידת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה מושלם עבור חג המולד. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פופס עוגת שדון חג המולד, פופס עוגת נצנצים זהב (פופס עוגת לימון), ו עוגיות חג המולד, אבא..

הוראות

1
דופק את עוגת מדיירה במעבד מזון עד שיש לך פירורים עדינים. ממיסים את השוקולד הלבן בקערה מעל מים רותחים או במיקרוגל. חנות קנה עוגת מדיירה יכול להשתנות במרקם, כך ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת שוקולד לבן נמס נוסף כדי להפוך את התערובת מקל לתוך כדורים. מערבבים את גרידת התפוז לתוך השוקולד, ולאחר מכן לעבוד את השוקולד לתוך פירורי באמצעות הידיים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
גרידה כתומהגרידה כתומה
3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק
מדיירהמדיירה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
טופס לתוך 10 כדורים בגודל כמהין קטנים, ואז לגלגל בעדינות בכפות הידיים שלך כדי להחליק את פני השטח. מסדרים את הכדורים על צלחת ארוחת ערב מצופה קלף אפייה. להכניס למקרר במשך 30 דקות כדי לאפשר לתערובת להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
3
ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל או מעל קערה של מים רותחים. טובלים מקל סוכרייה לתוך השוקולד נמס על 1.5 ס " מ ולדחוף חצי דרך לתוך כדור עוגה. חזור עם הכדורים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מרירשוקולד מריר
3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
4
שים אותם בחזרה על הצלחת. חזור למקרר לחמש דקות.
5
טובלים את הקייק קופץ אחד בכל פעם לתוך השוקולד המומס, ומאפשר לכל שוקולד עודף לטפטף ולסובב את הפופס כדי לאזן את פני השטח. לתקוע את הקורות לתוך חתיכת פוליסטירן או מחזיק פופ עוגה אם יש לך אחד, שמירה על אבא בנפרד. אפשר להגדיר במשך כחצי שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
6
מחממים את השוקולד הלבן במיקרוגל או על מחבת של מים רותחים. אפשר להתקרר במשך כמה דקות עד שיש לו עקביות עבה, נוזלית. אם השוקולד חם מדי, הוא ימיס את השוקולד המריר מתחתיו כדי לוודא שלא מחממים אותו יתר על המידה. כפית כמות קטנה על גבי פופס העוגה ולהטות אותם הלוך ושוב, כך שהוא רץ במורד הצדדים קצת. אם יש לך קישוטים הולי, להגדיר אחד על כל פופ. אם באמצעות כתיבת הדובדבן, לחכות עוד 20 דקות בערך עד השוקולד הלבן יש להגדיר. כדי למנוע פריחה על השוקולד, לכסות את העוגה קופץ בשוקולד ביום שאתה רוצה לאכול אותם או יום לפני לכל המוקדם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
שוקולד מרירשוקולד מריר
כתיבת הדובדבןכתיבת הדובדבן
3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
7
צינור על עלי הולי עם הדובדבן הירוק ושתי נקודות קטנות עבור פירות יער באמצעות אדום. לאחר סיום, לאחסן אותם במקום מגניב, אם כי לא המקרר
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
1 כפית וניל (עדיף שקוף)1 כפית וניל (עדיף שקוף)

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

עוגת פופ עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.