פופס עוגת פודינג לחג המולד
אם יש לכם שוקולד, שוקולד, גרידת תפוז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זה מושלם עבור חג המולד. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פופס עוגת שדון חג המולד, פופס עוגת נצנצים זהב (פופס עוגת לימון), ו עוגיות חג המולד, אבא..
הוראות
דופק את עוגת מדיירה במעבד מזון עד שיש לך פירורים עדינים. ממיסים את השוקולד הלבן בקערה מעל מים רותחים או במיקרוגל. חנות קנה עוגת מדיירה יכול להשתנות במרקם, כך ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת שוקולד לבן נמס נוסף כדי להפוך את התערובת מקל לתוך כדורים. מערבבים את גרידת התפוז לתוך השוקולד, ולאחר מכן לעבוד את השוקולד לתוך פירורי באמצעות הידיים.
טופס לתוך 10 כדורים בגודל כמהין קטנים, ואז לגלגל בעדינות בכפות הידיים שלך כדי להחליק את פני השטח. מסדרים את הכדורים על צלחת ארוחת ערב מצופה קלף אפייה. להכניס למקרר במשך 30 דקות כדי לאפשר לתערובת להגדיר.
ממיסים את השוקולד המריר במיקרוגל או מעל קערה של מים רותחים. טובלים מקל סוכרייה לתוך השוקולד נמס על 1.5 ס " מ ולדחוף חצי דרך לתוך כדור עוגה. חזור עם הכדורים הנותרים.
שים אותם בחזרה על הצלחת. חזור למקרר לחמש דקות.
טובלים את הקייק קופץ אחד בכל פעם לתוך השוקולד המומס, ומאפשר לכל שוקולד עודף לטפטף ולסובב את הפופס כדי לאזן את פני השטח. לתקוע את הקורות לתוך חתיכת פוליסטירן או מחזיק פופ עוגה אם יש לך אחד, שמירה על אבא בנפרד. אפשר להגדיר במשך כחצי שעה.
מחממים את השוקולד הלבן במיקרוגל או על מחבת של מים רותחים. אפשר להתקרר במשך כמה דקות עד שיש לו עקביות עבה, נוזלית. אם השוקולד חם מדי, הוא ימיס את השוקולד המריר מתחתיו כדי לוודא שלא מחממים אותו יתר על המידה. כפית כמות קטנה על גבי פופס העוגה ולהטות אותם הלוך ושוב, כך שהוא רץ במורד הצדדים קצת. אם יש לך קישוטים הולי, להגדיר אחד על כל פופ. אם באמצעות כתיבת הדובדבן, לחכות עוד 20 דקות בערך עד השוקולד הלבן יש להגדיר. כדי למנוע פריחה על השוקולד, לכסות את העוגה קופץ בשוקולד ביום שאתה רוצה לאכול אותם או יום לפני לכל המוקדם.
צינור על עלי הולי עם הדובדבן הירוק ושתי נקודות קטנות עבור פירות יער באמצעות אדום. לאחר סיום, לאחסן אותם במקום מגניב, אם כי לא המקרר