פורט פלאן בניחוח הדרים
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? פורט פלאן בניחוח הדרים יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 521 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 11% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תפוז, לימון, שמנת מתוקה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי האוכל האירופי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה לא כל כך גדול. נסו פורט פלאן בניחוח הדרים, חלצי חזיר בניחוח רוזמרין ממולאים בשום קלוי, משמשים מיובשים וחמוציות ורוטב מחבת יין פורט, ו קצפת בניחוח הדרים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בגודל 10 עד 12 אינץ ' על אש גבוהה, הטו ונערו 2/3 כוס סוכר לעיתים קרובות עד שהוא נוזל והופך לענבר, 3 עד 5 דקות. בבת אחת, יוצקים לתוך מחבת עוגה 10 אינץ ' (לפחות 6 כוס קיבולת). במהירות להטות מחבת כדי להפיץ סירופ מעל תחתון; זה לא צריך לכסות לחלוטין.
שוטפים תפוז ולימון; בעזרת קולפן ירקות, מקלפים חלקים צבעוניים של קליפת תפוז ולימון ברצועות דקות. במחבת לא רחוצה, לערבב לקלף הנותרים 1 כוס סוכר, לחיצה לקלף עם כף עץ לשחרר שמנים.
מוסיפים חלב ושמנת לתערובת הדרים-סוכר. מניחים על אש בינונית - גבוהה ומערבבים מדי פעם עד לאידוי (לא להרתיח). מכסים במחבת ומסירים מהאש; לתת לעמוד 10 עד 15 דקות.
בינתיים, בקערה מקציפים חלמונים ופורט לתערובת.
יוצקים תערובת חלב חם דרך מסננת דקה למדד זכוכית של 1 ליטר; מחק קליפה. להקציף בהדרגה תערובת חלב לתערובת חלמון ביצה עד לקבלת תערובת אחידה.
הגדר תבנית פאי מצופה קרמל בתבנית אפייה מעט גדולה יותר בעומק של כ -2 סנטימטרים.
יוצקים תערובת פודינג על קרמל. בזהירות להעביר את שתי מחבתות לתנור רגיל 350 או הסעה.
יוצקים על 1 אינץ ' מים רותחים לתוך המחבת החיצונית.
אופים עד שמרכז הפודינג בקושי מתנועע כשמחבת הפאי מטלטלת בעדינות, 40 עד 45 דקות. להרים פודינג מים חמים צמרמורת עד קר, על 1 1/2 שעות; לכסות ולצנן לפחות 12 שעות או עד 2 ימים.
הפעל סכין בין פלאן לקצה המחבת. הפוך מגש גדול עם מסגרת מעל פלאן; מחזיק מחבת ומגש בחוזקה יחד, הפוך ולתת פלאן וסירופ להחליק החוצה. הרם את המחבת.
חותכים פלאן לטריזים ומשתמשים בשרת פאי כדי להעביר לצלחות. כפית סירופ באופן שווה על מנות; מקשטים בתותים פרוסים, אם רוצים.
יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache
ספרדית עובדת ממש טוב עם טמפרניו, אלברינו וגרנאש. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום. טרידנטה אנטרסואלוס טמפרניו עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
טרידנטה אנטרסואלוס טמפרניו
צבע דובדבן שחור עמוק עם ניחוחות של פלפל לבן ופירות שחורים. בהיר ונועז על החיך בגימור שווה בעל מבנה ותבלינים טובים.