המדינה Pâté עם מנגו ואננס Chutney דורש בערך 75 שעות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 584 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. לך לחנות ותביא חתיכות כוכב אניס, סוכר, חומץ יין אדום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו צ'אטני מנגו אננס, מנגו אננס צ'אטני, ו מנגו אננס צ'אטני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סוכר ומים לרתיחה עם אניס כוכב בסיר כבד קטן על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מומס, ולאחר מכן לשטוף את כל גבישי סוכר מצד המחבת עם מברשת מאפה טבול במים קרים. מרתיחים, ללא ערבוב, מחבת מתערבלת מדי פעם כך צבעי קרמל באופן שווה, עד זהב חיוור. בזהירות להוסיף חומץ, פתיתי פלפל אדום, ו 1/8 כפית מלח (קרמל יהיה נתז ולהקשיח). המשך לבשל עד שהסוכר יתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס
(U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
1/4 כוס מנגו מחית
2
הסר מהחום וקריר 10 דקות.
3
יוצקים סירופ על פירות בקערה ומערבבים בעדינות. תרגע לפחות 4 שעות.