קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פטל ליצ'י ונוגטין טארט או טארט ליצ' יס פרמבויס נוגטין

פטל ליצ'י ונוגטין טארט או טארט ליצ' יס פרמבויס נוגטין
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פטל ליצ'י וטארט נוגטין או טארט ליצ' י פרמבויס נוגטין. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 633 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 35 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, מחית פטל, שקדים טחונים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו נוגטין צרפתי, סורבה דה פרייס דה פרמבויס-תות ופטל, ו בלי ליצ'י נטישה וגלידת מערבולת פטל ללקק הכי טוב! 200 (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 1 (8.5-אינץ) טארט פאן;
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
מנפים קמח לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
זנבות לובסטר אוסטרליזנבות לובסטר אוסטרלי
3
מוסיפים את קוביות החמאה הקרות ומשפשפים לקמח.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
4
מוסיפים את אבקת הסוכר, השקדים הטחונים והביצה הטרופה. * ללוש את הבצק בעקב היד, לאסוף לכדור. משטחים את הבצק, מכסים בניילון ומניחים לנוח בתחתית המקרר.**
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
1 כף תמצית וניל שקופה או מים1 כף תמצית וניל שקופה או מים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
5
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
6
מחממים את טבעת הטארט, מניחים על נייר אפייה מרופד בנייר אפייה. מוציאים בצק מסרט הפלסטיק, חותכים ל -2 חלקים ושומרים 1 חתיכה לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
כגון הית' או סקור, קצוצים דקכגון הית' או סקור, קצוצים דק
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
7
מרדדים את הבצק דק ככל האפשר, זה צריך להיות 1 1/4 אינץ ' (3 סנטימטרים) גדול יותר מאשר טבעת טארט.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
מרדדים את הבצק סביב המערוך ומחליקים אותו לטבעת הטארט, לוחצים את הבצק לבסיס טבעת הטארט ומעלה על הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
9
מגלגלים את המערוך על שולי טבעת הטארט, לוחצים היטב כלפי מטה כדי להסיר עודפי בצק. עגנו את בסיס בצק המאפה המתוק בעזרת מזלג. מכניסים למקרר למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק מאפהבצק מאפה
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
10
קרם את החמאה המרוככת עם הסוכר בעזרת מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(U-12) שרימפס(U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
12
מוסיפים את הביצה ומקציפים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
13
מעבירים לשקית מאפה ושומרים במקרר.
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
14
רצוי לרפד את טבעת הטארט בנייר אפייה ושעועית יבשה (משקולות פאי), לאפות עיוור חלקית בתנור שחומם מראש למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
ציוד שתשתמש בו
כגון הית' או סקור, קצוצים דקכגון הית' או סקור, קצוצים דק
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
15
הסר נייר קלף ושעועית יבשה. צנרת שכבת קרם שקדים על בסיס קליפת הטארט האפויה העיוורת חלקית. הפחיתו את הטמפרטורה של התנור ל 325 מעלות צלזיוס, החזירו את הטארט לאפייה במשך 10 דקות, קרם השקדים צריך להיות מוגדר. פתח את הטארט והשאיר להתקרר. אל תכבה את התנור.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
( 23)( 23)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
כגון הית' או סקור, קצוצים דקכגון הית' או סקור, קצוצים דק
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
16
נוגטין זרעי שומשום: מביאים לרתיחה את הגלוקוז, הסוכר והשמנת.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
סירופ גלוקוזסירופ גלוקוז
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(U-12) שרימפס(U-12) שרימפס
17
יוצקים על נייר אפייה מרופד בנייר אפייה, מפזרים שומשום ואופים בתנור שחומם מראש 325 מעלות למשך 10 עד 20 דקות או עד להזהבה. מניחים להתקרר על תבנית האפייה, פורצים לרסיסים.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
ציוד שתשתמש בו
כגון הית' או סקור, קצוצים דקכגון הית' או סקור, קצוצים דק
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
1
מחממים את מחית הפטל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטלמחית פטל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים את עמילן תפוחי האדמה והסוכר ומוסיפים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
(U-12) שרימפס(U-12) שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מקציפים ומביאים לרתיחה. ***
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מסירים מהאש, מוסיפים את עלי הג ' לטין המרוככים ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
5
מעבירים לשקית מאפה; אל תאפשר להתייצב, (ברגע שהוא קר, הג ' לטין יתייצב במהירות).;
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
1
צנרת שכבת פטל שמנת מעל קרם השקדים הקריר למילוי הטארט.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
( 23)( 23)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
2
מסננים את הליצ ' י על מגבות נייר. מסדרים ליצ ' י ופטל על קרם הפטל ומקשטים בשברי נוגטין זרעי שומשום.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק

מרכיבים

8ריבס, קצוץ טרי או קפואחמאה, עבור משומןחמאה, עבור משומן50(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)אונקיות חמאה, מרוכךאונקיות חמאה, מרוכך125(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)4.5 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות קטנות4.5 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות קטנות12 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם1ביצה, הוכהביצה, הוכה225(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)קמח אונקיותקמח אונקיות2עלי ג'לטין, מרוככיםעלי ג'לטין, מרוככים50(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)אונקיות גלוקוזאונקיות גלוקוז50(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)אונקיות שקדים טחוניםאונקיות שקדים טחונים250(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)ליצ'י אונקיות בסירופ קלליצ'י אונקיות בסירופ קל15(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)עמילן תפוחי אדמה 1/2 אונקיהעמילן תפוחי אדמה 1/2 אונקיה125(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)4.5 גרם אבקת סוכר4.5 גרם אבקת סוכר125(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)4.5 אונקיות פטל4.5 אונקיות פטל330(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)12 אונקיות פטל פירה12 אונקיות פטל פירה50(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)אונקיות שומשוםאונקיות שומשום50(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)אונקיות סוכראונקיות סוכר55(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)אונקיות סוכראונקיות סוכר506 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1/4 כוס שמנת1/4 כוס שמנת

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. הטירה סטי. מישל ריזלינג עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
שאטו סטי. מישל ריזלינג
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 למעלה חובב יין 100 קונה הטוב ביותר של 2018 שאטו סטי. מישל ' עמק קולומביה ריזלינג הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי וושינגטון עמק קולומביה. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג 'לאחר וינטאג'. היין מציע ניחוחות וטעמים תפוחים פריכים עם תווים מינרליים עדינים. זהו "ריזלינג היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטנים, גבינות קלות או עוף.