פטריות ממולאות
נסו פטריות ממולאות, פטריות ממולאות, ו פטריות ממולאות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
מערבבים את פירורי הלחם, פקורינו רומנו, שום, פטרוזיליה, מנטה, מלח ופלפל, לפי הטעם, ו 2 כפות שמן זית בקערה בינונית כדי להתמזג.
טפטוף גיליון אפייה גדול כבד עם כ 1 כף שמן זית, מעיל. כפית את המילוי לתוך חללי פטריות ולסדר על תבנית אפייה, חלל בצד למעלה.
טפטוף שנותר שמן על המילוי בכל פטרייה.
אופים עד הפטריות רכות המילוי מחומם דרך וזהב על גבי, כ 25 דקות.