פיט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 83 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ירקות התינוק, פלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. מתכונים דומים: פיט של, פיט ' ס בורגר, ו טקסס פיט ויניגרט.
הוראות
1
לטאטא את החומץ ושמן זית יחד בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
חומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
חותכים את פוקאצ 'ה ל 4 חתיכות שוות; ואז לחתוך כל חתיכה אופקית לסנדוויצ' ים.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' ה
3
מורחים כמה חרדל דיז 'ון בצד לחתוך של המחצית התחתונה של כל פוקצ' ה. לחם עליון באופן שווה עם טורקיה, פלפלים, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חרדל דיז ' ון
פוקצ ' ה
פלפלים
מורחים
טורקיה כולה
לחם
4
מוסיף מוצרלה וירוקים תינוק, ומטפטף את הרוטב בלסמי על גבי. מורחים את החצי העליון של כל פוקצ ' ה עם מיונז שום ליים מפתח, ומניחים על גבי ירקות כדי לסיים כריך.
מרכיבים שתצטרך
איולי
ירוק
מוצרלה
פוקצ ' ה
ליים
5
מברישים את החלק העליון והתחתון של כל כריך עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
6
מחממים מכבש סנדוויץ', או משתמשים במחבתות ברזל יצוק ולבנים מכוסות רדיד אלומיניום כדי ללחוץ על כריכים. מבשלים את הכריכים, בקבוצות במידת הצורך, עד שהגבינה נמסה והלחם קלוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
לחם
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניני
רדיד אלומיניום
7
לשרת.
8
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.
9
ציוד מיוחד: סיר כבד עמוק לטיגון טורקיה
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
סיר
10
לעבד את השום, עשבי תיבול, גרידת לימון, מלח ופלפל במעבד מזון מצויד להב מתכת עד הקרקע גס. לשפשף תערובת בנדיבות על חזה הודו.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חזה הודו
גרידת לימון
שום
עשבי תיבול
לשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
11
מגלגלים את שד טורקיה לצורה קומפקטית על ידי הפיכת הקצה הקטן יותר של השד תחת. לעטוף בחוזקה 3 שכבות של רדיד אלומיניום כבד חובה.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודו
גלול
עוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
12
מלא סיר כבד עמוק 2/3 מלא בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
13
חום מעל בינוני גבוה עד מדחום מטגנים עמוק קורא 350 מעלות F. מטגנים את שד טורקיה, עטוף בנייר, במשך 35 דקות או 12 דקות לכל קילו. בזהירות להסיר את טורקיה משמן ולהניח בצד, עטוף בנייר כסף, כדי להתקרר לטמפרטורת החדר. מקררים את טורקיה עד חזק מספיק כדי לחתוך דק, לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודו
טורקיה כולה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
רדיד אלומיניום
14
דופק את הביצה, חרדל, שום ומיץ ליים במעבד מזון מצויד בלהב מתכת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. עם ריצת המכונה, להוסיף את השמן בזרם יציב עד התערובת היא חיוורת בצבע ועבה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ ליים
חרדל
שום
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
15
העברת מיונז לקערה, מערבבים בגוון, מכסים ומקררים במשך 1 שעה.