קושיקשה
מוכן ב13 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

פיט של

פיט של
פיט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 83 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ירקות התינוק, פלפל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. מתכונים דומים: פיט של, פיט ' ס בורגר, ו טקסס פיט ויניגרט.

הוראות

1
לטאטא את החומץ ושמן זית יחד בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
חומץחומץ
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
חותכים את פוקאצ 'ה ל 4 חתיכות שוות; ואז לחתוך כל חתיכה אופקית לסנדוויצ' ים.
מרכיבים שתצטרך
פוקצ ' הפוקצ ' ה
3
מורחים כמה חרדל דיז 'ון בצד לחתוך של המחצית התחתונה של כל פוקצ' ה. לחם עליון באופן שווה עם טורקיה, פלפלים, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
פוקצ ' הפוקצ ' ה
פלפליםפלפלים
מורחיםמורחים
טורקיה כולהטורקיה כולה
לחםלחם
4
מוסיף מוצרלה וירוקים תינוק, ומטפטף את הרוטב בלסמי על גבי. מורחים את החצי העליון של כל פוקצ ' ה עם מיונז שום ליים מפתח, ומניחים על גבי ירקות כדי לסיים כריך.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
ירוקירוק
מוצרלהמוצרלה
פוקצ ' הפוקצ ' ה
לייםליים
5
מברישים את החלק העליון והתחתון של כל כריך עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
6
מחממים מכבש סנדוויץ', או משתמשים במחבתות ברזל יצוק ולבנים מכוסות רדיד אלומיניום כדי ללחוץ על כריכים. מבשלים את הכריכים, בקבוצות במידת הצורך, עד שהגבינה נמסה והלחם קלוי.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
לשרת.
8
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות כל ייצוג לגבי התוצאות.
9
ציוד מיוחד: סיר כבד עמוק לטיגון טורקיה
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
לעבד את השום, עשבי תיבול, גרידת לימון, מלח ופלפל במעבד מזון מצויד להב מתכת עד הקרקע גס. לשפשף תערובת בנדיבות על חזה הודו.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזה הודוחזה הודו
גרידת לימוןגרידת לימון
שוםשום
עשבי תיבולעשבי תיבול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
11
מגלגלים את שד טורקיה לצורה קומפקטית על ידי הפיכת הקצה הקטן יותר של השד תחת. לעטוף בחוזקה 3 שכבות של רדיד אלומיניום כבד חובה.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
12
מלא סיר כבד עמוק 2/3 מלא בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
13
חום מעל בינוני גבוה עד מדחום מטגנים עמוק קורא 350 מעלות F. מטגנים את שד טורקיה, עטוף בנייר, במשך 35 דקות או 12 דקות לכל קילו. בזהירות להסיר את טורקיה משמן ולהניח בצד, עטוף בנייר כסף, כדי להתקרר לטמפרטורת החדר. מקררים את טורקיה עד חזק מספיק כדי לחתוך דק, לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חזה הודוחזה הודו
טורקיה כולהטורקיה כולה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
14
דופק את הביצה, חרדל, שום ומיץ ליים במעבד מזון מצויד בלהב מתכת. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. עם ריצת המכונה, להוסיף את השמן בזרם יציב עד התערובת היא חיוורת בצבע ועבה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לייםמיץ ליים
חרדלחרדל
שוםשום
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
15
העברת מיונז לקערה, מערבבים בגוון, מכסים ומקררים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מיונזמיונז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)3(חוֹרֶף)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה1ריבועלחם פוקצ'ה, בערך 10 אינץ'לחם פוקצ'ה, בערך 10 אינץ'2(חוֹרֶף)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון3(חוֹרֶף)חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1גדול2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם227(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)מוצרלה טרייה, פרוסהמוצרלה טרייה, פרוסה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקצוצים גס עלי רוזמרין טרייםקצוצים גס עלי רוזמרין טריים3(חוֹרֶף)מרווה טרי קצוץ בערךמרווה טרי קצוץ בערך596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשום קצוץ בערךשום קצוץ בערך2(חוֹרֶף)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1מיץ של 2 לימונים מפתח גרידה שלמיץ של 2 לימונים מפתח גרידה של596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור סדוק טרימלח כשר ופלפל שחור סדוק טרי4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי2לימונים, מגוררת דקלימונים, מגוררת דק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיוגורט (עדיף יווני ללא שומן)יוגורט (עדיף יווני ללא שומן)4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן, לטיגוןשמן, לטיגון3(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולה, ועוד לצחצוחשמן זית כתית מעולה, ועוד לצחצוח3(חוֹרֶף)פלפל אדום קלוי פרוס דקפלפל אדום קלוי פרוס דק1קילוגרםחזה הודו נטול עצמות, ללא עורחזה הודו נטול עצמות, ללא עור4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות