קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות54
מגזין

פילה חזיר מושרה בשום, לימון ואורגנו עם סלט יווני

פילה חזיר מושרה בשום, לימון ואורגנו עם סלט יווני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פילה חזיר במרינדה בשום, לימון ואורגנו עם סלט יווני. מנה אחת מכילה 922 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.75 דולר למנה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם דבש, שום, שמן קנולן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 50 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. נסו סלט יווני עם עוף במרינדה אורגנו, סלט יווני פשוט ביותר עם ויניגרט לימון-אורגנו, ו סלט יווני פשוט עם ויניגרט לימון-אורגנו (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מערבבים את השום, הגרידה, המיץ, האורגנו והשמן בבלנדר ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מכניסים את החזיר לתבנית אפייה, מוסיפים את המרינדה והופכים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת ירוק, ירוק יער ואדוםצבע מאכל משחת ירוק, ירוק יער ואדום
4
מחממים גריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי
5
מוציאים את החזיר מהמרינדה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. צולים עד להזהבה מכל הצדדים ומבשלים עד לבינוניות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיךציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי
6
מברישים את הרדיצ ' יו והעגבניות בשמן וצולים עד שהם חרוכים קלות.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי
7
מוציאים את החזיר מהגריל לקרש חיתוך ואוהל רופף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
תנו לנוח 10 דקות לפני החיתוך.
9
מוציאים את הרדיצ ' יו והעגבניות מהגריל ומניחים בצד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי1 כף בתוספת 1 כפית משחת וואסבי
10
מקציפים בקערה בינונית חומץ, חרדל, משחת אנשובי ונגיעה של דבש. מקציפים לאט את שמן הזית עד לתחליב.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
סלט גויה ותיבול ירקותסלט גויה ותיבול ירקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
11
מוסיפים את הרדיצ ' יו, העגבניות, הארוגולה, המלפפון, הזיתים והצלפים וזורקים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
12
מעבירים לפלטה ומעליהם פרוסות פטה וחזיר.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
13
מקשטים באורגנו טרי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
אורגנו טריאורגנו טרי

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)משחת אנשובימשחת אנשובי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקארוגולה התינוקארוגולה התינוק2עגבניות ביפסטיק חתוכות לחתיכותעגבניות ביפסטיק חתוכות לחתיכות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כף גדושה חרדל דיז'וןכף גדושה חרדל דיז'ון1מלפפון אנגלי, חתוך לחתיכים גדוליםמלפפון אנגלי, חתוך לחתיכים גדולים113(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)פטה יוונית, מתפוררתפטה יוונית, מתפוררת4ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ4ריבס, קצוץ טרי או קפואדבשדבש2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקזיתים מגולעניםזיתים מגולענים1לימון, מקונן ומיץלימון, מקונן ומיץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(חוֹרֶף)עלי אורגנו קצוצים, ועוד לקישוטעלי אורגנו קצוצים, ועוד לקישוט680(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)בשר חזיר פילהבשר חזיר פילה1ראשרדיצ'יו, חתוך לרבעיםרדיצ'יו, חתוך לרבעים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

בשר חזיר עובד ממש טוב עם מלבק, פינו נואר וסנגיובזה. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות את יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -16 דולר לבקבוק.
יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק
יאקוצ 'ויה סן פדרו דה יאקוצ' ויה מלבק
אף מזמין של עשן, זפת, שוש, סויה, דובדבן שחור ודומדמניות שחורות. זה מוביל ליין בעל גוף מלא עם שכבות של פירות עסיסיים, עומק וריכוז מעולים, וגימור ארוך וטהור. תערובת: 85% מלבק ו-15% קברנה סוביניון