קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פילו מתובל הודי ונפוליאון סלמון מעושן

פילו מתובל הודי ונפוליאון סלמון מעושן
פילו מתובל הודי ונפוליאון סלמון מעושן דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון פסקטרי זה משרת 6 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 11 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 269 קלוריות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, צנוניות-3, עירית, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פילו מתובל הודי ונפוליאון סלמון מעושן, סלמון מעושן נפוליאון, ו הליבוט הודי מתובל בפילו.

הוראות

1
מסננים את היוגורט במסנן קפה במקרר למשך 3 שעות לפחות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
יוגורטיוגורט
2
מחממים את התנור ל 37
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בסיר קטן ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
בואו להתקרר מעט, ואז שפכו לקערה קטנה והשאירו את מוצקי החלב מאחור. מערבבים פנימה את אבקת הצ ' ילה, הכמון, הכוסברה והקאיין.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
כוסברה.כוסברה.
כמוןכמון
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
חותכים את יריעות הפילו לשניים לרוחב. עובדים עם 3 גיליונות בכל פעם ושומרים על השאר מכוסים בניילון ומגבת מטבח, מברישים את הסדינים בחלק מהחמאה המתובלת ועורמים אותם בשלוש ערימות נפרדות של 3 שכבות; זרוק את הפילו שנותר. חתוך את כל הקצוות המרופטים.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פילומאפה פילו
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
6
חותכים 1 מהערימות לשישה ריבועים בגודל 3 1/2 אינץ'.
7
מעבירים את כל הפילו ל -2 ניירות אפייה, יוצרים מחדש את המלבן החתוך ואופים כ -10 דקות, או עד להזהבה; תן להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
8
בבלנדר מחית את היוגורט עם הכוסברה, העירית והנענע.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
עיריתעירית
יוגורטיוגורט
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
9
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים פנימה את מקלות הצנון, הבצל והג ' לפאו. מקציפים את השמנת עד שהיא מחזיקה פסגות יציבות ומקפלים אותה ליוגורט העשב; מתבלים במלח. שמרו 1/2 כוס מהיוגורט.
מרכיבים שתצטרך
צנוןצנון
יוגורטיוגורט
קרםקרם
בצלבצל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
הגדר 1 מערימות הפילו הגדולות על משטח עבודה ומעליו מחצית מהסלמון ומחצית מיוגורט העשב. מכסים בערימת הפילו הגדולה השנייה ובשאר הסלמון והיוגורט. למעלה עם ריבועי הפילו, ויוצרים מחדש את המלבן. בעזרת סכין חדה מאוד חותכים את נפוליאון, בין הריבועים, מנגבים את להב הסכין לאחר כל חתך. מניחים כל נפוליאון על צלחת, מעליהם בובת היוגורט השמור, מקשטים בפרוסות צנון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
צנוןצנון
סלמוןסלמון
יוגורטיוגורט
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
11
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן באמצעות שלב 4 עד 1 יום קדימה. עוטפים את הפילו על 2 ניירות האפייה בחוזקה בניילון ומאחסנים בטמפרטורת החדר. מקררים את יוגורט העשב. טוחנים מחדש את הפילו בתנור 325 לפני שתמשיך במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
יוגורטיוגורט
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
12
מגישים עם: סלט מסקלון.
מרכיבים שתצטרך
MesclunMesclun