קושיקל
מוכן ב13 דק.
מנות2
ציון בריאות30
מגזין

פיצה גבינה ותרד כחולה

פיצה גבינה ותרד כחולה
המתכון גבינה כחולה פיצה תרד יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-13 דקות. במנה עיקרית זו יש 916 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 41g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך פרמזן, פלפל, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: מטבל תרד גבינה כחולה, סטייק ופיצת גבינה כחולה, ו פיגה, פרושוטו ופיצה עם גבינה כחולה.

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מברשת תחתית של 11-by-15 אינץ ' תבנית אפייה עם 1 כף. שמן זית. בעדינות למתוח או לגלגל בצק כדי לכסות את הסדין.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
אופים קרום עד השחמה קלה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
הסר מהתנור,
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
פיזור עלי תרד באופן שווה על פני הקרום, משאיר מרווח 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
קרוםקרום
6
מפזרים גבינה כחולה, אגוזי מלך ופרמזן. העונה עם פלפל טפטוף עם הנותרים 1 כף. שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
גבינה כחולהגבינה כחולה
פרמזןפרמזן
אגוזי מלךאגוזי מלך
פלפלפלפל
שמן בישולשמן בישול
7
אופים עד גבינה נמסה תרד נבול, כ 7 דקות. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
תרדתרד
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.