פיצה קרום
פיצה קרום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקרום שלך. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1222 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו תוספות לפיצה, רוטב פיצה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. וזה די טוב. מתכונים דומים: עוף בגריל, אספרגוס, ופיצה פטריות עם ציפוי פיצה Blackbird מאפייה, Daytrip הקרואטי "pizzan extra" (: כרוב ניצנים, אגוז & Pesto Pizzan על קרום חיטה מלאה), ו פיצה פפרוני עם קציץ פיצה חום.
הוראות
מערבבים שמרים, סוכר, ו 1 כוס מים חמים בקערה של מערבל לעמוד חשמלי כבד; בואו לעמוד 5 דקות.
מוסיפים 2 כוסות קמח, שמן ומלח לקערה, ומכים במהירות נמוכה, באמצעות מצורף וו בצק, 1 דקה. בהדרגה להוסיף קמח נוסף עד הבצק מתחיל לעזוב את הצדדים של הקערה ולמשוך יחד. (הערה: הבצק ייקח על מראה "שאגי" כמו הקמח מתווסף. כאשר מוסיפים מספיק קמח, הבצק ייראה רך וחלק, לא רטוב ודביק או יבש מדי עם משטח מחוספס.)
הגדל מהירות בינונית, והכה 5 דקות. מכסים את קערת הבצק בניילון נצמד, ומניחים לעמוד במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד שהוכפלו בתפזורת. אגרוף בצק למטה, ולתת לעמוד 10 דקות.
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; לעצב בצק לכדור.
רול בצק לתוך מלבן 11-x 14 אינץ ' על תבנית אפייה משומנת קלות.
טפטוף עם שמן זית, או להפיץ עם פסטו או רוטב פיצה, ומפזרים תוספות הרצוי.
אופים ב 475 במשך 20 עד 25 דקות.