פיצות בגריל ממולאות בגבינה וסלט רדיקיו
פיצות בגריל ממולאות בגבינה וסלט רדיקיו עשויות להיות בדיוק המנה הצדדית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 542 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך מלח ופלפל, עגבניות שרי תפוז, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. נסו עוטפת Pancetta-Radicchio בגריל עם גבינת עיזים, הודו בגריל, בייקון, רדיקיו, וכריכי גבינה כחולים, ו סלט צנון בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים את הריקוטה עם המוצרלה. מתבלים במלח ופלפל.
בקערה גדולה, מערבבים את האנשובי עם 3 כפות שמן זית, מיץ לימון ושום. מתבלים במלח ופלפל.
שמן 3 סדינים אפייה גדולה.
חותכים את בצק הפיצה ל 6 חתיכות שוות לטפוח לתוך דיסקים. על משטח מקומח קל, לגלגל כל דיסק לתוך עגול 8 אינץ ' ואבק עם קמח.
מניחים 2 סיבובים על כל תבנית אפייה ולתת לעמוד במקום ללא טיוטה עד שהם מתחילים לעלות, על 20 דקות.
תדליק גריל. אם משתמשים בגריל גז, הגדר את המבער המרכזי בחום גבוה ואת מבערי הקדמי והאחורי או בצד נמוך.
מברשת את הבצק בנדיבות עם שמן זית. באמצעות הידיים, למתוח כל חתיכה החוצה לתוך סיבוב 9 אינץ', הרמת הבצק לפי הצורך.
עבודה עם חתיכת 1 של בצק בכל פעם, להרים אותו במהירות את תבנית האפייה לעטוף אותו על מרכז הגריל; להשתמש מלקחיים ארוכים מטופלים כדי ליישר את כל הקפלים. גריל הבצק על אש חמה במשך 10 שניות, ואז להחליק אותו על אש נמוכה וגריל עד חרוך קלות על הקרקעית, כ -10 שניות יותר. הפוך את הפיצה ופזר מעט 1/2 כוס של הגבינות על חצי ממנו. סובב את הפיצה על האזורים החמים והקרירים של הגריל כדי לסיים לבשל את הבצק ולחמם את הגבינה, כ -40 שניות.
מוסיפים את העגבניות ואת הקרדיקיו לרוטב האנשובי וזורקים. כפית מעוגלת 1/2 כוס של סלט radicchio על הגבינה ולקפל את החצי השני של הקרום על המילוי, לחתוך לחצי ולהגיש בבת אחת. חזור עם הבצק והסתימות שנותרו.
המלצת יין: אדום קל, פירותי איטלקי עם חומציות טובה יהיה בניגוד לעושר של הגבינה ולהתמזג עם חומציות ומרירות של הסלט. בוחרים valpolicella Classico עסיסי, כגון אלגריני 1999 או ברטאני 1999.