פירה שום קלוי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו פירה שום קלוי. מתכון זה מכין 4 מנות עם 572 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וצמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח ופלפל, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. נסו פירה שום קלוי, פירה שום קלוי, ו פירה שום קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס.
פורסים את החלק העליון של ראש השום.
ראש טפטוף עם שמן זית לעטוף בנייר כסף.
מניחים על מגש גיליון ואופים עד שהם רכים וריחניים, בערך 35 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים להתקרר.
מוציאים את הציפורן ומועכים בעזרת כף עץ.
מניחים תפוחי אדמה בסיר גדול ומכסים במים קרים.
מוסיפים מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מזלג רך ומסננים. מועכים את תפוחי האדמה לתערובת אחידה.
בינתיים מחממים חמאה ושמנת עד שהחמאה נמסה.
מוסיפים את השום הקלוי ותפוחי האדמה ומועכים יחד.
טועמים ומתבלים במלח ופלפל.