קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 15 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

פלאן דלעת כתום מקורמל

פלאן דלעת כתום מקורמל
פלאן דלעת כתום מקורמל נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 201 קלוריות. אם יש לכם גרידת תפוז, מחית דלעת, שמנת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -15 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 23%. מתכונים דומים: פלאן דלעת כתום מקורמל, אגסים מקורמלים בדבש עם פלאן כתום-וניל, ו פלאן דלעת עם פרלין זרעי דלעת.

הוראות

1
מחממים תנור ל -350 ושמים 2 1/4 - עד 2 1/2-קט. צלחת סופלה בתנור לחום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מבשלים 1 כוס סוכר, 1/4 כוס מים, וקרם האבנית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהסוכר מזהיב עמוק, 8 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מסירים מהאש ומערבבים פנימה גרידת תפוז 1. הגנה על הידיים, להסיר צלחת מהתנור ויוצקים סוכר קרמל בפנים. צלחת הטיה עד שהסירופ מסמיך ומעיל באופן שווה את התחתית ו -1 עד 2 אינץ'. צד למעלה.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
סוכרסוכר
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מחממים קומקום מים לרתיחה. בקערה, להקציף הנותרים 2/3 כוס סוכר גרידת תפוז 1 עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
יוצקים לתוך צלחת סופלה ולהגדיר צלחת ב 9-ב. תבנית אפייה מרובעת. שים מחבת עם צלחת על מדף התנור.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
יוצקים מים רותחים למחבת באמצע הדרך של צלחת הסופלה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים עד שסכין המוחדרת באמצע הדרך בין המרכז לקצה יוצאת נקייה, 1 1/4 עד 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין
8
מוציאים את המנה מהמים ומניחים להתקרר על מתלה, ואז מצננים, מכוסים, לפחות 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
9
הפעל מרית מתכת דקה סביב החלק הפנימי של המנה, ואז הפוך לצלחת עמוקה. הגדר צלחת סופלה במים חמים 10 דקות כדי לשחרר סירופ (לא כולם יירדו); לגרד סירופ מעל פלאן.
מרכיבים שתצטרך
סירופסירופ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
10
חותכים פלאן לטריזים.

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ניתן לשלב ספרדית עם טמפרנילו, אלברינו וגרנאש. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום. ספר הגפרורים טמפרניו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
גפרור טמפרניו
גפרור טמפרניו
ספר הגפרורים משנת 2013 טמפרניו נפרש עם מאפייני העולם הישן משני שיבוטים ספרדיים בולטים. הגפנים של ריברה דל דוארו וטינטה דה טורו שגדלו באחוזתנו תורמות את הטעמים הזניים המוכרים, ואילו הריוחה המסורתית המשלבת ענבים גרציאנו מוסיפה טאנין ומבנה. ארומטים בולטים של פטל בשלים ושזיף עשיר מובילים לטעמים מפתים של אדמה, הל חריף ופירות כהים. חלק ורך על החיך, זה אדום מפתה יש גימור בהיר כי מתחנן לגימה נוספת של יין זה מובנה היטב. התאם את הטמפרנילו של דוניגן הילס עם מנת פאייה מסורתית המושרה בזעפרן, מולים, שרימפס וצ ' וריסו.