פלאן קולומביה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים,אז נסו את פלאן של קולומביה. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה הדמות שלך? למתכון ללא גלוטן וצמחוני זה יש 402 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לך ביצים, חלב מתאדה, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה האירופית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 12 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: סלט "1905" של מסעדת קולומביה, סלט "1905" של מסעדת קולומביה, ו קולומביה בר אנד גריל דגנים וצ'יזבורגרים.
הוראות
מבשלים סוכר במחבת בינונית על אש בינונית 2 דקות, מחבת רועדת בעדינות עד שהסוכר נמס והופך לחום זהוב בהיר. שופכים במהירות סוכר מקורמל באופן שווה לכוסות פודינג של 6 (6 אונקיות).
מקציפים יחד חלב מרוכז ו -4 המרכיבים הבאים בקערה בינונית עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים תערובת חלב באופן שווה לתוך כוסות פודינג מוכן.
מניחים כוסות בתבנית בגודל 13 על 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים לתבנית לעומק של 1/2 אינץ'. מכסים את כל כוסות הרפרפת בחתיכה אחת גדולה של נייר אלומיניום.
אופים בחום של 350 למשך 30 דקות. (לא לתת מים להרתיח.)
הסר כוסות מהתבנית לרשת, והניח להתקרר לחלוטין. מכסים ומצננים 8 שעות או עד שהם קרים.
פרום כוסות רפרפת על ידי לחיצה קלה על קצוות הרפרפת בעזרת כף כדי להתנתק מדפנות הכוס; הפוך על צלחות הגשה.
מזלפים סוכר מקורמל מתחתית הכוסות מעל כל פודינג.