קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

פלוב

פלוב
פלוב (אורז אוזבקי Pilaf) עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 4גר' של חלבון, ו 15 גר' של שומן. זוהי אפשרות טובה אם חיפשתם מנה שאינה מכילה גלוטן וטבעונית. 91 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם פפריקה, מלח , בצל וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פלוב אוזבקי , כבש אוזבקי ואפונה ירוקה, ו רגל כבש צלויה ממולאת בפלוב אוזבקי.

הוראות

1
יש לשטוף את האורז במסננת בסדר עד שהמים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מעבירים אורז לקערה ומכסים במים תוך הכנת מרכיבים אחרים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מחממים שמן על גבוה במחבת גדולה עד כמעט עישון ומערבבים גזר. מטגנים, ערבוב לעתים קרובות, עד שמן בצבע כתום גזר הם caramelized עמוק על הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים בצל ומלח, מערבבים למעייל בשמן, ומטגנים עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מוסיפים תבלינים ומערבבים לשלב עד ריחני, ולאחר מכן מוסיפים אורז. מערבבים לעתים קרובות עד אורז חום מעט מריח אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
יוצקים כוס אחת מים מתוקים, מביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ולכסות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
בואו לבשל אורז במשך 15 דקות, ולאחר מכן לבדוק doneness-להוסיף מים 1/4 תוספת כוס אם אורז עדיין יבש ומבשל חשוף. מקפלים אורז על תחתית המחבת מעל כדי למנוע שריפה. פלוב נעשה כאשר אורז הוא רך אבל עדיין toothsome. מתבלים לפי הטעם ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות