פנה עם רוטב עגבניות צלוי, כתום וזיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פנה עם רוטב עגבניות קלוי, כתום, וזיתים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 381 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם מיץ תפוזים, שיני שום, זיתים kalamatan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו רוטב עגבניות קלוי שמנת עם פנה, פסטה עם זיתים קלמאטן ורוטב עגבניות קלוי, ו פסטה עם זיתים קלמאטן ורוטב עגבניות שרי קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
עמדה 1 מתלה בשליש התחתון של התנור ו מתלה 1 באמצע התנור; מחממים ל 450°f. ספריי 2 גליונות אפייה עם ספריי nonstick.
מורחים עגבניות על גיליון 1 ובצל על גיליון שני.
טפטוף 1 כף שמן על ירקות על כל אחד.
מפזרים שום וקליפה כתומה על שניהם.
מפזרים מלח ופלפל. צולים עד ירקות הם מאוד רך וחום בקצוות, ערבוב מדי פעם, כ -30 דקות לבצל ו -45 דקות לעגבניות. מגניב במקצת.
יוצקים 1/4 כוס מיץ תפוזים על ירקות על כל גיליון, גירוד כל חתיכות השחמה מתחתית הסדינים.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך. להזמין 1/2 כוס פסטה בישול מים.
מוסיפים לתערובות עגבניות ובצל, בזיליקום וזיתים לפסטה. מערבבים מעל חום בינוני עד מחומם דרך, הוספת מים בישול פסטה שמורות מספיק כדי להרטיב.
למנה: קלוריות, 376; סה "כ שומן, 10 גרם; שומן רווי, 2 גרם; כולסטרול, 7 מ" ג