פסטה קלה עם לימון עם עוף
זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו יום ראשון קל פסטה לימון, סלט פסטה קל לימון Orzo, ו מהיר וקל לימון פלפל פסטה עם צלפים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, עד אל דנטה.
מחממים מחבת גריל גדולה מעל בינוני גבוה ומוסיפים עוף. גריל עד זהב מבושל לחלוטין.
מוסיפים את פתיתי שום ופלפל אדום למחבת סאוט עם 3 כפות של שמן זית לטגן עד ריחני.
מוסיפים את הפסטה המבושלת ומכבים את החימום.
מוסיפים עוף לפסטה החמה ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את המיץ של 2 לימונים ומערבבים. לפני שמגישים למעלה עם פרמזן.
מרכיבים
2קציצות עוף, חתוכות לאצבעות3(חוֹרֶף)קצוצה בערך פטרוזיליה טרייה, לקישוט3ציפורןשום, פרוס2לימונים, מיץ.3(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגוררת454(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)פנה מיובש01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות5ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרי