פסטה שום
פסטה שום יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אם יש לכם שמן זית, פסטה פנה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. . וזה טוב. נסו פסטה עם ארטישוק ושום {עם פסטה מסורתית או זוקיני}, הפסטה של הקומקום השחור עם חמאת שום-להכין ארוחת ערב פסטה פשוטה עם רק כמה מרכיבים שיש להם טעם כמו שאתה מכניס הרבה עבודה לארוחת הערב שלך, ו שלוש פסטה שום (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה במים רותחים במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
במחבת, שום לטגן בשמן על אש נמוכה, רק חם מספיק כדי להפוך את השום לרחוש; על 10 עד 15 דקות. מתבלים עם בזיליקום, אורגנו, פטרוזיליה ופלפל אדום מרוסק, ומסירים מהחום.
בקערה גדולה, לזרוק פסטה מבושלת עם תערובת שום ועשב, ולתת לשבת במשך 3 עד 5 דקות.
מפזרים עם פרמזן, ומגישים.