תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פפריקש עגל. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 491 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 7 מנות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח אירופי. אם יש לך עלי מפרץ, עגל קצה צלי עגול, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עגל פפריקש, עגל או פפריקש כבש, ו עגל שוק פפריקש (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקום ראשון 7 מרכיבים ב 3 1/2 ליטר תנור חשמלי איטי; לזרוק היטב.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
2
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים (באמצעות פלפל) בקערה קטנה; מוסיפים בהדרגה יין, ערבוב עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
קמח לכל מטרה
יין
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מוסיפים תערובת קמח לבישול איטי; מערבבים היטב. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 שעות או עד עגל וירקות במכרז. השליכו את עלי המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
ירק
קמח לכל מטרה
עגל
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
4
כבה את התנור האיטי, ותן לתערובת לעמוד 5 דקות. מערבבים שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
5
מגישים תערובת עגל על אטריות ביצים; מפזרים פטרוזיליה ועירית.