פרוסות חמאה ג'מי
המתכון פרוסות חמאה ג'מי מוכן בערך 45 דקות והוא בהחלט סופר צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל דרומי. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל של 382 קלוריות. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ריבת פטל, קמח, אבקת סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה עובד טוב כמו קינוח ידידותי מאוד התקציב. 1 אדם התרשמו מתכון זה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. נסו חלונות ג'מי, ג'מי צ' יקן, ו ג'מי קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל -180 מעלות ומרפדים תבנית של 20 על 30 סנטימטרים בנייר אפייה
קרם יחד את החמאה, הסוכר, החלמון ומשחת הווניל במיקסר או ביד
מערבבים פנימה את הקמח עד לקבלת בצק פירורי
אופים במשך 35 דקות, לעזוב להתקרר ואז לחתוך לפרוסות.
מפזרים אבקת סוכר אם רוצים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פס פארקר סנטה ברברה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.
פארקר סנטה ברברה ריזלינג
תווים פרחוניים ופריחת תפוז, מתערבבים בניחוחות הדרים, אפרסק, יערה ומשמש בהיר על האף. על החיך תמצאו טעמים של אפרסק, משמש ופרי הדר. טעמים אלה משלבים לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.