פרושוטו-פסטו בגט
פרושוטו-פסטו באגט דורש בערך 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 9 גרם חלבון, 28 גרם שומן, ובסך הכל של 358 קלוריות. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם פסטו, פרושוטו, מיונז וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: פרושוטו וברי על בגט, פסטו מנטה ואפונה על בגט קלוי, ו כוסות ביצה פרושוטו עם פסטו.
הוראות
פורסים בגט לאורכו, אך לא לאורך כל הדרך. הניחו בצד. בקערה שלבו מיונז ופסטו. הניחו בצד.
בנה כריך על ידי פיזור ראשון של שני צידי הבגט במיונז פסטו.
מוסיפים עלי בזיליקום, פרושוטו ופרוסות מוצרלה. פורסים כריך ברבעים להגשה.