קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

פריטטה אל Aceto Balsamico Tradizionale (חביתה עם חומץ בלסמי)

פריטטה אל Aceto Balsamico Tradizionale (חביתה עם חומץ בלסמי)
Fritatan al Aceto Balsamico Tradizionale (חביתה עם חומץ בלסמי) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. אם יש לכם מלח ופלפל, פירורי לחם, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו תרנגולת גינאה עם חומץ: Faraonan al Aceto, Salsiccia di Coniglio al Aceto (נקניק ארנב עם חומץ), ו חומץ בלסמי אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשבור את הביצים לתוך קערה גדולה ולטאטא במרץ עם מקצף. מקפלים את הבצל הירוק, פירורי לחם, וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
בצל ירוקבצל ירוק
גבינהגבינה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
ב 8 אינץ', מחבת ברזל יצוק, לחמם את שמן הזית על חום גבוה. לסובב את המחבת כדי לצפות את הצדדים עם שמן ויוצקים בתערובת הביצה. מבשלים מעל חום בינוני גבוה עד פריטטה מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
הסר מהחום ולאפשר לנוח כמה דקות. פרוסה לתוך 4 טריזים, טפטוף עם aceto balsamico.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
4
מפזרים מלח ופלפל ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל