פריטטה בסגנון ים תיכוני
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? פריטטה בסגנון ים תיכוני יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 דקות. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, חלבוני ביצה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פריטטה ים תיכונית, פריטטה גן הים התיכון, ו חביתה לבנה ביצה ים תיכונית.
הוראות
שמן חום במחבת 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני. בעוד שמן מתחמם, גס לקצוץ תרד דק קוצצים בצל.
מערבבים חלבונים ביצה, ביצים, גבינה, תיבול יווני, ומלח בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף.
מוסיפים תרד ובצל, מערבבים היטב.
מוסיפים תערובת ביצה למחבת; מבשלים עד הקצוות מתחילים להגדיר, על 2 דקות. בעדינות להרים קצה תערובת ביצה, הטיית מחבת כדי לאפשר תערובת ביצה לא מבושל לבוא במגע עם מחבת. מבשלים 2 דקות או עד תערובת ביצה כמעט מוגדר.
Broil 2 עד 3 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
להעביר את פריטטה מגש מיד; לחתוך 4 טריזים.