קושירגיל
מוכן ב14 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פריטטה בסגנון ים תיכוני

פריטטה בסגנון ים תיכוני
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? פריטטה בסגנון ים תיכוני יכולה להיות מתכון אדיר לנסות. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 דקות. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, חלבוני ביצה, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פריטטה ים תיכונית, פריטטה גן הים התיכון, ו חביתה לבנה ביצה ים תיכונית.

הוראות

1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
שמן חום במחבת 10 אינץ ' ovenproof מעל חום בינוני. בעוד שמן מתחמם, גס לקצוץ תרד דק קוצצים בצל.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מערבבים חלבונים ביצה, ביצים, גבינה, תיבול יווני, ומלח בקערה גדולה; מערבבים היטב עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווניתיבול יווני
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיפים תרד ובצל, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5
מוסיפים תערובת ביצה למחבת; מבשלים עד הקצוות מתחילים להגדיר, על 2 דקות. בעדינות להרים קצה תערובת ביצה, הטיית מחבת כדי לאפשר תערובת ביצה לא מבושל לבוא במגע עם מחבת. מבשלים 2 דקות או עד תערובת ביצה כמעט מוגדר.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
Broil 2 עד 3 דקות או עד שהמרכז מוגדר.
7
להעביר את פריטטה מגש מיד; לחתוך 4 טריזים.