קושיקשה
מוכן ב43 דק.
מנות8
ציון בריאות5
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פריטטה עם ירקות אביב

פריטטה עם ירקות אביב
פריטטה עם ירקות אביב עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 217 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לכם ארוגולה, שמן זית, ביצים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כל הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 43 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו שוקי טלה קלויים עם ירקות אביב וגרמולטה אביבית, פריטטה אפונה אביבית, ו אביב פריטטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
3
בקערה בינונית, מקציפים יחד את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
4
מוסיפים את השמנת, המלח, הפלפל, הרוטב החם והווסטרשייר ומקציפים לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
מלח טחוןמלח טחון
עוגיות פרוסות סוכר ורודותעוגיות פרוסות סוכר ורודות
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מחממים מחבת ברזל יצוק בגודל 10 עד 12 אינץ ' (או תחתית כבדה אחרת) ומוסיפים 2 כפות שמן זית. כשהשמן מתחיל לעשן מעט כל כך, מוסיפים את האספרגוס. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים במשך 1 דקה עד כמה נוזל מתחיל לברוח.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיךציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
6
מערבבים פנימה את הבצל הירוק, הארוגולה והגבינות לתערובת הביצים ויוצקים למחבת מעל האספרגוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
7
מניחים את המחבת על המדף המרכזי של התנור ומבשלים עד שהם יציבים סביב הקצוות אך עדיין מעט רופפים באמצע, 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
8
מוציאים מהתנור ומאפשרים "לנוח" כמה דקות לפני ההגשה. זורקים את העגבניות עם מלח, פלפל, יתרת שמן הזית ומיץ הלימון ומפזרים אותן על גבי הפריטטה רגע לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ירקות יבשתיבול ירקות יבש
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מלח טחוןמלח טחון
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1