פרמזן עוף
פרמזן עוף דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 577 קלוריות, 65 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. זה הוא יקר למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה אהוב על 33 אוכלים וטבחים. מתכון זה מ טעם הבית דורש שמן קנולן, רוטב ספגטי, חצאי חזה עוף וגבינת פרמזן. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 91%, וזה יוצא מן הכלל. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם אצבעות עוף פרמזן קלות ועטיפות עוף פרמזן, אצבעות עוף פרמזן קלות ועטיפות עוף פרמזן, ו אצבעות עוף פרמזן קלות ועטיפות עוף פרמזן.
הוראות
עוף חום בשמן במחבת גדולה בתנור על אש בינונית.
מוסיפים רוטב ספגטי ופטריות. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 10-15 דקות או עד שמדחום קורא 170 זוגות.
מפזרים גבינות. לצלות 4-6 ב. מן החום במשך 3-4 דקות או עד הגבינה נמס.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, יין ברברה
פרמזן עוף עובד ממש טוב עם יין קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וברברה. כאשר עוף משולב עם רוטב עגבניות וגבינה, הוא יכול להתמודד עם יין אדום בעל גוף קל או בינוני. מכיוון שמדובר במנה איטלקית-אמריקאית, הלכנו על יינות איטלקיים. טנוטה די קפראיה קיאנטי קלאסיקו עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![טנוטה די קפראיה קיאנטי קלאסיקו]()
טנוטה די קפראיה קיאנטי קלאסיקו
קיאנטי קלאסיקו טנוטה די קפראיה הוא יין בעל מורכבות ומבנה אופטימליים. צבע אדום רובי עם גוונים סגולים. ניחוח עז ועשיר, וינוס, מונע פירות. הערות דובדבן נעימות, מרעננות ומאוזנות היטב עם רמזים של טאנין חי משולב.