פרפה פירות תשוקה מושלמת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל פרפה פרי תשוקה מושלמת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 546 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן למנה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו ביצים, מים, פירה פסיפלורה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מתכון פרפה פירות ויוגורט (ענבים וגרנולה פרפה), עוף עם רוטב פסיפלורה על פירות יבשים ואגוזים אורזו, ו מקלות פירות קפואים עם פסיפלורה & רסס ליים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר כבד קטן מעל חום בינוני, לשלב 1/2 כוס הסוכר עם 1/4 כוס המים. עם מברשת בצק לחה, לשטוף את הצדדים של המחבת כדי למנוע גבישי סוכר תועים להיווצר.
חום עד התערובת מגיעה 113° על מדחום ממתקים.
בינתיים, בקערה של מערבל לעמוד עם מצורף מקציף, לטאטא את חלמוני הביצה עד שהם קלים ורכים. כאשר סירופ הסוכר הגיע לטמפרטורה, עם המיקסר על בינוני גבוה, בזהירות לשפוך את סירופ סוכר חם במורד הצד של קערת ערבוב ולהמשיך להכות עד התערובת התקררה.
מוסיפים את פירה ומערבבים בעדינות. לגרד את התערובת לתוך קערת מתכת ולהניח בצד במקרר.
בסיר מעל חום בינוני, לשלב את הסוכר 1/2 כוס הנותרים ואת המים 1/4 כוס וחום עד התערובת מגיעה 113°.
בינתיים, לנקות את הקערה של מערבל דוכן שלך ולהוסיף את החלבונים ביצה ומלח.
להקציף עד קצף. מוסיפים לאט את תערובת הסוכר החם לחלבוני הביצה ומצליפים גבוה עד שהחלבונים לבנים מאוד ומבריקים ומחזיקים פסגות רכות.
להעביר את הקערה למערבל לעמוד מצויד מצורף whisk והכה על גבוה עד התערובת יוצרת פסגות נוקשות, לבנות ויש מקורר.
מעבירים את החלבונים לתערובת פירה בעדינות לקפל יחד.
נקה את הקערה של מערבל לעמוד שוב לשפוך את השמנת הכבדה. מקציפים את השמנת עד פסגות רכות טופס. מקפלים בעדינות את הקצפת לתוך תערובת הביצה, לוודא שאין פסים לבנים להישאר.
בעדינות לשפוך את פרפה לתוך כוסות חד-מנה, קערה גדולה, או מלבני בודדים עוגות תבניות להקפיא עד המשרד, לפחות 5 שעות או לילה.
כדי לשרת את העוגות המלבניות, לחמם את עובש המתכת עם מייבש שיער על חום נמוך, ולאחר מכן להסיר בעדינות את התבנית.
וריאציה: אם אתה רוצה הדרגתיות של צבעים לתת לקינוח פופ חזותי, לפני הקפאה, להוסיף טיפה של צבע מאכל כתום לחצי התערובת.
מורחים את הפרפה הכהה בשכבה זוגית ראשונה, ולאחר מכן בעדינות כפית פרפה בצבע בהיר על גבי, וודא שלא למזג את השניים יחד ומעכיר את הצבעים השונים. להקפיא כמו לעיל.
וריאציה: אם אתה רוצה לתת פרפה שלך בסיס עוגה, להשתמש עובש העוגה שלך כדי להחתים שכבה של עוגה, ואז לשפוך פרפה לתוך התבנית להקפיא כמו לעיל.