קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות12
מגזין

פשטידת פרמזן עוף

פשטידת פרמזן עוף
עוף פרמזן סיר פאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. 29 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך שום, בזיליקום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תערובת האפייה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק עוגת קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים קלות תבשיל קדרה גדול.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
2
מחממים שמן זית בסיר גדול על חום בינוני-גבוה; מבשלים ומערבבים בצל, שום, אורגנו ובזיליקום בשמן החם עד הבצלים רכים, 5 עד 8 דקות. מערבבים עוף לתוך תערובת בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד עוף הוא כבר לא ורוד בצד החיצוני, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות, רסק עגבניות, ושעועית שחורה. להביא תערובת לרתיחה, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 30 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
(טרידר ג'ו'ס)(טרידר ג'ו'ס)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מערבבים גבינת מוצרלה לתוך תערובת עוף ויוצקים לתוך תבשיל תבשיל תבשיל מוכן.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
5
מערבבים אפייה עם גבינת פרמזן, חלב שקדים, חמאה וביצה בקערה כדי להפוך את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/2 כוס (4 אונקיות) יוגורט וניל1/2 כוס (4 אונקיות) יוגורט וניל
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
6
יוצקים את הבלילה על תערובת עוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע וקרום יש השחמה, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לימון ונענעלימון ונענע
ציוד שתשתמש בו
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1

מרכיבים

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הברון Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 יין ב -50 העליון של VinePair של 2018צבע אדום אודם בצבע אדום עם אף דק של אוכמניות הערות דומדמניות שחורות, רמזים בלסמיים ומתובלים. היין מציג מבנה חומצה מעולה, טאנינים מאוזנים היטב ואלגנטיים. ההשפעה בפה היא קטיפתי ועקבית.