קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

פשטידת רועים לברביקיו

פשטידת רועים לברביקיו
עוגת הרועה דד מנגל המתכון יכולה לספק את התשוקה הסקוטית שלך בכ 5 שעות ו -25 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 439 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך חנוכה אירוע. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שטוח, אפונה, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. נסו פאי רועה פליאו, פאי רועים הודו קרמי (המכונה גם שאריות חג ההודיה פאי רועים!), ו פשוט איטי-סיר דד & לבבי דד טאקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
2
מוסיפים למעבד מזון את רוטב המנגל, השום, הבצל והעגבניות הקוביות של נילי ומערבבים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מפזרים את החזה משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4
מחממים תנור הולנדי גדול על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר ופלפל גרוסמלח כשר ופלפל גרוס
5
מוסיפים את השמן וברגע שהוא חם, מוסיפים את החזה והשחים, 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
6
מעבירים את החזה לצלחת.
7
יוצקים את הבירה לתנור ההולנדי, מגרדים את כל החלקים החומים בתחתית התבנית. מערבבים פנימה את מרק העוף ותערובת העגבניות המחית.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר ופלפל גרוסמלח כשר ופלפל גרוס
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
8
מוסיפים את החזה חזרה לסיר ומביאים לרתיחה. מכסים במכסה ומעבירים לתנור עד שהחזה רך להפליא והבשר מתחיל להתפרק, כ -3 שעות. קרסו את הבשר בסיר בעזרת מלקחיים והניחו את התערובת לכלי תבשיל של 2 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
מוסיפים את האפונה בשכבה על גבי החזה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
10
בינתיים מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר גדול של מים מומלחים קרים. מביאים לרתיחה, מצמצמים לרתיחה ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
11
מסננים במסננת ואז מועכים בקערה גדולה. מערבבים חלב וחמאה, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
12
מורחים את תפוחי האדמה באופן שווה על גבי שכבת הבשר והאפונה. השתמש בכף כדי ליצור מרקם כלשהו על שכבת הפירה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
13
אופים עד להזהבה וחום, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
14
בסיר בינוני שלבו את הקטשופ, 1 כוס מים, חומץ, סוכר חום, סוכר מגורען, חרדל, אבקת בצל, פלפל, מיץ לימון ורוטב ווסטרשייר. מביאים את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום לרתיחה. מבשלים ללא כיסוי, תוך ערבוב תדיר, 1 שעה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות1קילוגרםאפיית תפוחי אדמה, קלופים וקוביותאפיית תפוחי אדמה, קלופים וקוביות4(חוֹרֶף)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)397(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)עגבניות חתוכות לקוביות באשעגבניות חתוכות לקוביות באש340(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)בירה שחורהבירה שחורה907(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)חזה שטוח חתוך ראשוןחזה שטוח חתוך ראשון4ציפורןשום, קצוץ בערךשום, קצוץ בערך5(חוֹרֶף)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1(חוֹרֶף)חרדל טחוןחרדל טחון1(חוֹרֶף)פלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון5(חוֹרֶף)סוכר חום בהירסוכר חום בהיר1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף דל נתרןמרק עוף דל נתרן2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1גדולבצל, קצוץ בערךבצל, קצוץ בערך1(חוֹרֶף)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאפונה קפואהאפונה קפואה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר