קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

צ'אטני תפוחים

צ'אטני תפוחים
זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. מתכונים דומים: סאונות צ'אטני או סונט צ' אטני / תמרינד צ'אטני מתוק, צ'אטני תפוחים, ו צ'אטני תפוחים.

הוראות

1
שלב מרכיבים ומבשלים: לשים את כל המרכיבים (תפוחים קצוצים, בצל, חומץ תפוחים תפוחים תפוחים תפוחים, סוכר חום, גרידה כתומה, ג ' ינג ' ר מגורד, קינמון) לסיר בינוני ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
2
חום גבוה כדי להביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, במשך כ 40 דקות.
3
לחשוף ולבשל את עודף נוזל: לחשוף ומבשלים על אש נמוכה במשך כמה דקות יותר לבשל את כל נוזל עודף.
4
הסר מהחום ולתת מגניב.
5
מכסים ומקררים עד 2 שבועות.