קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

צ'ילי פרוס שפשף סטייק אגף על אורז חריף עם שרימפס וערימות גוואקמולי

צ'ילי פרוס שפשף סטייק אגף על אורז חריף עם שרימפס וערימות גוואקמולי
צ'ילי פרוס שפשף סטייק אגף על אורז חריף עם ערימות שרימפס ממרח אבוקדו יכול להיות רק מקסיקניות מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1016 קלוריות, 87 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 59% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 35 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, לימון, תיבול גריל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. נסו צ'ילי שפשף סטייק אגף, צ'ילי בגריל-סטייק אגף משופשף, ו צ'ילי-שפשף סטייק צלעות עוטפת (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל מקורה לגבוה. משפשפים את הבשר בתערובת של תיבול גריל, אבקת צ ' ילי וגרידת הליים.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
תן בשר לעמוד 10 דקות. משמנים את משטח הגריל ואז מוסיפים בשר ומבשלים 7 עד 8 דקות בצד הראשון, 5 עד 6 דקות בצד ההפוך לאלילות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
לאורז מחממים סיר רוטב בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים חמאה, וכאשר נמס להוסיף אורז טוסט במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
6
מוסיפים את הבצל, הפלפל, הג ' לפנו והשום ומבשלים כמה דקות כדי להתחיל לרכך את הירקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
הוסף מלאי והעלה חום כדי להעלות לבועה. מערבבים פנימה את רסק העגבניות והרוטב החם. מנמיכים את האש לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים 18 דקות, עד שהאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
מוסיפים שרימפס לסיר ב -5 הדקות האחרונות של הבישול. השרימפס יתאדה על גבי האורז. מבשלים את השרימפס עד ורוד ויציב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
שלבו את פירות הים והכוסברה לאורז ותבלו במלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
10
מתבלים עגבניות פרוסות במלח ומלבישים את האבוקדו במיץ לימון. הכינו 4 ערימות לסירוגין את העגבניות עם אבוקדו ובצל.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
11
פורסים את הסטייקים ומגישים על מצע אורז שרימפס, הגוואקמולי נערם לצד.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
12
מקשטים את ערימות הגוואקמולה בגבינה מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מתפוררתגבינה מתפוררת
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל

מרכיבים

2עגבניות בשר בקר בשלות, פרוסותעגבניות בשר בקר בשלות, פרוסות2(חוֹרֶף)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת צ'ילי מקסיקנית כהה, כף יד מלאהאבקת צ'ילי מקסיקנית כהה, כף יד מלאה907(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)סטייק צלעסטייק צלע2(חוֹרֶף)עלי כוסברה קצוצים דק או פטרוזיליה שטוחהעלי כוסברה קצוצים דק או פטרוזיליה שטוחה2ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ2(חוֹרֶף)תיבול גריל, כף יד מלאה וחציתיבול גריל, כף יד מלאה וחצי2הס אבוקדו, חצוי, אסף מן העור פרוסהס אבוקדו, חצוי, אסף מן העור פרוס21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.רוטב חריף, גלגל עין.רוטב חריף, גלגל עין.1פלפל חלפיניו, זרע וקצוץפלפל חלפיניו, זרע וקצוץ1קליפות מלימוןקליפות מלימון1סיד, מקונןסיד, מקונן1קטןבצל, קצוץבצל, קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוואסו אסדרו מתפוררקוואסו אסדרו מתפורר1פלפל אדום, קצוץפלפל אדום, קצוץ1קטןבצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח454(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)לחסילונים בינוניים, מקולפים ומוגדריםלחסילונים בינוניים, מקולפים ומוגדרים2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז לבןאורז לבן

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי בתפריט? נסה להתאים עם קאווה, גרנאש ושיראז. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום עוד יותר טוב.
50% קסרל-לו, 30% מקבאו ו -20% פרלדה בגילאים 18 חודשים על הליס הופכים את הקאווה הזו לערך מדהים. בועות עדינות עם מרקם משיי ומינרליות גירית הופכות את משקה הקאווה הזה כמו שמפניה.
50% קסרל-לו, 30% מקבאו ו -20% פרלדה בגילאים 18 חודשים על הליס הופכים את הקאווה הזו לערך מדהים. בועות עדינות עם מרקם משיי ומינרליות גירית הופכות את משקה הקאווה הזה כמו שמפניה.
50% Xarel-lo, 30% Macabeo, and 20% Parellada aged for 18 months on the lees make this cava an incredible value. Delicate bubbles with a silky texture and a chalky minerality make this cava drink like NV Champagne.