צ'יפס מבושל פעמיים
זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: צ'יפס , איך להכין צ' יפס בבית, צ'יפס מבושל שומן ברווז, ו מטבל צרפתי מבושל איטי.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. קו אפייה גדולה עם מספר שכבות של מגבות נייר.
חותכים 1 תפוחי אדמה לאורכו לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'. מחסנית 2 עד 3 פרוסות תפוחי אדמה בכל פעם לחתוך לאורכו למקלות 1/4 אינץ ' רחב. מבשלים מקלות תפוחי אדמה במים רותחים רק עד שמתחילים לרכך, 3 עד 4 דקות. באמצעות כף מחוררת או מלקחיים, להעביר מקלות תפוחי אדמה גיליון נייר מצופה נייר כדי לנקז. חזור על חיתוך, מחיקה, וניקוז תפוחי אדמה שנותרו. תפוחי אדמה טפיחה יבש עם מגבות נייר נוספות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 4 שעות קדימה.
תן לעמוד חשוף בטמפרטורת החדר.
יוצקים מספיק שמן קנולה לתוך סיר גדול כבד כדי להגיע לעומק של 4 אינץ'. לצרף מדחום מטגנים עמוקים לצד הסיר; שמן חום ל 350 ° F. עבודה בקבוצות, להוסיף מקלות תפוחי אדמה שמן ומטגנים עד חום זהוב, על 6 דקות.
להעביר מגבות נייר נקיות כדי לנקז.
לקבלת התוצאות הטובות ביותר, להגיש כל אצווה של צ ' יפס מיד. במידת הצורך, הם יכולים להישמר חמים על תבנית אפייה מעוטרת בתנור 149° בעוד תפוחי האדמה הנותרים מטוגנים.